INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  S-A SĂTURAT

Fernando Torres pleacă de la Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2010 00:00

Ar putea fi marele transfer al perioadei de mercato din ianuarie: Fernando Torres de la Liverpool la Manchester City, la United sau la FC Barcelona.

 

Cotidianul Daily Star susţine că toate aceste cluburi sînt interesate de serviciile internaţionalului spaniol, care s-a săturat pînă-n gît de Liverpool.

Torres n-a plecat în vară, aşteptînd să vadă cum va juca echipa în sezonul 2010-2011. Dar cum "cormoranii" evoluează din rău în mai rău, el consideră că nu mai are absolut nici o motivaţie pentru a continua pe Anfield Road: "Se anunţă o nouă stagiune fără trofee, iar eu vreau să cîştig trofee. Şi dacă nu pot aici, o voi face în altă parte".

Torres, 26 de ani, e din 2007 la Liverpool, care a plătit 38 de milioane de euro pentru a-l lua de la Atletico Madrid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pistachio
pistachio  •  24 Septembrie 2010, 20:26

vreau sa stiu unde a zis Torres acest lucru si in ce context... Poate ar fii timpul sa plece dar sa nu uitam ca presa din romania a mai scris anul trecut de "n"ori ca Torres si Gerrard pleaca si la ei nici macar nu se punea problema de asa ceva... si de Kuyt s-a tot scris ca pleaca in schimb el a declarat ca nici nu se pune problema de asa ceva. Asta-i presa din Romania, nu are ce srie si povesteste avioane.

danny1252
danny1252  •  24 Septembrie 2010, 19:48

La Liverpool trebuie sa joci doar daca o faci din convingere si astfel de scuze nu-si au locul in lumea fotbalului profesionist din Anglia. Sunt sigur ca pretul lui va fi corect estimat si ca Hodgson va stii ce sa faca cu banii obtinuti. în orice caz eu unul i-as repatria pe Anelka, Heskey, Bellamy, Benayoun sau Owen daca as fi in functia lui, alungati sau refuzati de marele benitez si asta în plus de alte talente din campionatul intern caci exista cu sutele. Sa auzim numai de bine. YNWA

danny1252
danny1252  •  24 Septembrie 2010, 19:41

Sa plece linistit. Dragostea cu forta nu se poate, se numeste viol. Saracul copil se si vedea mare fotbalist, dar e foarte slab psihic si fizic ptr. a-si vedea numele pe trofee. Sa nu uitam ca la CM 2010 a fost rezerva si nu ptr. ca ar fi fost accidentat ci ptr. ca nu avea loc in echipa lui Del Bosque. Baiatul e iesit din forma si cred ca nu va face fata la nici o echipa unde se pune accent pe angajamentul fizic. Pun pariu ca va sta accidentat câte-o jumatate de sezon indiferent unde va pleca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează