INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FEYENOORD - AJAX

VIDEO + FOTO Haos total în Olanda! Feyenoord - Ajax, întrerupt după 21 de secunde din cauza torțelor + Oprit iar 45 de minute, după o bătaie generală

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 22:55 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 00:06

Feyenoord și Ajax se întâlnesc în semifinala Cupei Olandei, iar partida a fost întreruptă în minutul 61, după o bătaie generală. Meciul s-a reluat după o pauză de 45 de minute, iar Ajax a câștigat, 2-1.

UPDATE » Lui Klaassen i s-a făcut rău

La 4 minute de la revenirea pe teren, Davy Klaassen nu a mai putut continua meciul, ieșind de pe gazon cu ajutorul medicilor.

Haos total în Olanda! Feyenoord - Ajax, întrerupt după 21 de secunde din cauza torțelor + Oprit iar 45 de minute, după o bătaie generală

Știrea inițială: Haos total în Olanda

Meciul a început într-o atmosferă incredibilă. După 21 de secunde, arbitrul a întrerupt partida pentru 15 minute. Motivul? Fanii gazdelor au aprins mai multe torțe și fumigene, iar fumul a acaparat tot stadionul. Astfel, arbitrul a decis întreruperea partidei.

Bătaie generală în Feyenoord - Ajax. Klaasen, lovit cu un obiect în cap

Ajax a deschis scorul în minutul 14, prin Tadic, dar Feyenoord a egalat în minutul 45+2, prin Gimenez. În minutul 51, Klassen a făcut 2-1, iar după 10 minute a fost întrerupt meciul.

După mai multe tensiuni, intrări dure și scandaluri, între jucătorii celor două echipe a izbucnit o bătaie generală. În timp ce era în meleu, mijlocașul Davy Klaassen (30 de ani) a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună și s-a prăbușit pe gazon, cu capul spart.

+7 FOTO

În acel moment, antrenorul lui Ajax, John Heitinga, a intrat pe teren și i-a trimis pe jucătorii săi la vestiare, moment în care arbitrul a oprit meciul. După 45 de minute, jucătorii au revenit pe teren pentru a termina partida.

Ajax va juca în finală cu PSV Eindhoven

Citește și:

Președintele UEFA a anunțat decizia în „cazul Belarus” » Ce se va întâmpla cu adversara „tricolorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  07 Aprilie 2023, 15:49
Postat de cpt.ahab pe 06 Aprilie 2023, 07:12

Mostră de civilizație! Praful se alege de lumea vestică, lume pe care noi, în prostia și lipsa noastră de instinct sănătos, o luăm drept azimut.

Da de ce nu mergi tu, cpt( pro)ahab in est? Cum de nu te muti tu in estul lumii? De ce nu ne faci un bine? Rusia China etc te așteaptă!

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  07 Aprilie 2023, 15:48
Postat de Mazavalt pe 06 Aprilie 2023, 01:14

Serios? Banuiesc ca ai un termen de comparatie cu ceva din trecut. Pentru mine este un caz Bricheta in Roterdam si nimic mai mult...

Da de ce ar trebui sa îți dau tie exemplu sau exemple? Cu ce ocazie? A iepurașului de Paști ?

adrian.7
adrian.7  •  06 Aprilie 2023, 16:24

Și la noi sar toți dacă se taie cu unghiera...sau în tribune se vorbeste urat sau apare un banner...pai daca la noi la vreun derbi s-ar fi petrecut așa ceva...cred că se declara alarmă naționala...ce înseamnă națiune normală...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează