INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Fiica lui Marius Șumudică face senzație! Se iubește cu un tânăr fotbalist, fost la Benfica

Sarah Sumudica +35   FOTO
Sarah Sumudica

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 15:53 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 16:00

Marius Șumudică are fată model și se mândrește cu ea peste tot. Sarah are 22 de ani, este studentă la Drept, dar cochetează și cu moda.

Pe rețelele de socializare, Sarah Șumudică face senzație cu pozele sale. Fiica lui Marius Șumudică are 22 de ani și este studentă la Facultatea de Drept, însă îi place să urce și pe podium. A participat la mai multe prezentări de modă ca model și pare că îi place să fie în lumina reflectoarelor.

De o frumusețe răpitoare, Sarah i-a luat ochii chiar și lui Denis Alibec, care i-a apreciat fotografiile pe Instagram. Tânăra are peste 12 mii de persoane care o urmăresc pe social media, iar sutele de likeuri curg la pozele cu ea.

+31 FOTO

Sarah Șumudică se iubește cu un fotbalist

Sarah s-a născut în Portugalia în perioada în care Marius Șumudică juca pentru Maritimo Funchal. Fata antrenorului a ales să se pregătească la una dintre cele mai grele facultăți din București.

Atunci când nu era podium sau la facultate, Sarah Șumudică mergea să își suțină tatăl pe stadion. Ea a făcut senzație anul trecut, la meciul Rapid – FCSB, când a venit să îi facă galerie tatălui ei îmbrăcată cu tricoul lui Șumi, fostul mare jucător de la Rapid.

+31 FOTO

De ceva timp, fiica lui Marius Șumudică trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste cu Alexandru Mitracu. Iubitul Sarei este fost junior la Dinamo și Benfica. El a evoluat la echipa U19 a lui Dinamo, iar în anul 2017 a făcut pasul la Benfica, gruparea lusitană plătind 150 de mii de euro pentru transferul său. Din păcate, Alexandru Mitracu nu a impresionat la Benfica și s-a întors în țară, la CS Tunari.

Din 2021, ginerele lui Marius Șumudică este liber de contract.

GALERIE FOTO Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport

FOTO Andrei Ivan și-a făcut tatuaj cu dedicație » 3 detalii noi pe pielea fotbalistului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
costeltudor
costeltudor  •  07 Aprilie 2023, 00:37

Doar NULITATEA asta lipsea din paginile unei reviste de sport !!!

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  06 Aprilie 2023, 23:08

"Sarah Șumudică" :)))

DoarDinamoPantelimon
DoarDinamoPantelimon  •  06 Aprilie 2023, 21:31

Domnisoara Sumudica este la fel de senzationala ca si ilustrul ei tata rapidist :-(

Vezi toate comentariile (19)
Comentează