INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Fiica nedorită vine să-l vadă pe Eto'o!

Articol de - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Annie, fetiţa camerunezului dintr-o relaţie anterioară, va fi mîine în tribună la meciul Interului cu Cagliari.

Samuel Eto'o va avea un suporter cu totul şi cu totul special, mîine, în meciul Interului de la Cagliari. Fiica sa în vîrstă de 8 ani, Annie, rodul unei relaţii din vremea cînd evolua la Mallorca, vine pentru prima oară la stadion pentru a-şi încuraja tatăl.

"Colegii de clasă i-au spus că Samuel va juca pe Sant' Elia şi Annie a insistat să mergem şi noi. Lui nu vreau să-i creez probleme. Vom fi în tribună doar pentru a-l aplauda", a spus mama, Anna Barranca.

Pe Anna, 38 de ani, camerunezul a cunoscut-o în 2000, într-o discotecă din Palma de Mallorca unde ea lucra la recepţie. În urma unei poveşti de dragoste de un an şi jumătate, sfîrşită abrupt, a venit pe lume Annie. Eto'o n-a vrut s-o recunoască, iar în ianuarie a trebuit să dea socoteală în faţa instanţei pentru restanţe de 13.000 de euro la plata pensiei alimentare. 

Test de paternitate
Anna Barranca a dus un adevărat război în justiţie pentru ca Eto'o să-şi recunoască fiica. Singura modalitate de a clarifica lucrurile a fost un test ADN, efectuat în 2004, în urma căruia un tribunal din Barcelona a dat verdictul: camerunezul e tatăl lui Annie. Tot atunci a fost fixată şi pensia alimentară: 3.000 de euro lunar.

Tentativă eşuată
Eto'o a avut posibilitatea de a-şi cunoaşte fetiţa în septembrie 2005. Camerunezul juca atunci la Barcelona şi Anna l-a abordat chiar pe Camp Nou. Dar atacantul a lăsat-o cu ochii-n soare. Ea a revenit ulterior acasă, în Italia, şi s-a stabilit la Flumini di Quartu, un orăşel situat în apropiere de Cagliari.  

Căsătorit, cu trei copii
Samuel Eto'o s-a căsătorit pe 6 iulie 2007, la Paris, cu Georgette. Au trei copii, Etienne, Maelle şi Siena, care locuiesc împreună cu mama lor în capitala Franţei, oraş de care camerunezul se simte foarte legat. Atacantul Interului a devenit mai tîrziu şi ambasador UNICEF.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează