INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

FINAL de telenovelă » Fabregas, în sfîrşit, la Barcelona!

Cesc Fabregas este jucătorul Barcelonei pentru următoarele 5 sezoane
Cesc Fabregas este jucătorul Barcelonei pentru următoarele 5 sezoane

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 16:00

Cesc Fabregas este, începînd de astăzi, fotbalistul formaţiei FC Barcelona. Conducerea catalanilor a reuşit să obţină semnătura pe 5 ani a jucătorului pe care încearcă să-l readucă la Barcelona de 3 ani.

Ştirea nu a fost confirmată încă de nici unul dintre cele două cluburi, dar e doar o chestiune de ore, după cum susţine presa din Spania, respectiv site-urile celor de la Mundo Deportivo şi Sport.es. Fotbalistul va ajunge duminică la Barcelona, urmînd ca luni să fie prezentat oficial. Iniţial, Fabregas era aşteptat astăzi, însă Guardiola nu vrea ca atenţia să se îndrepte către fotbalist, ţinînd cont de faptul că duminică se joacă prima manşă din Supercupa Spaniei, la Madrid, contra Realului.

Fabregas se întoarce acasă, la clubul la care a început fotbalul, după 8 ani în care a apărat culorile lui Arsenal Londra.

Fotbalistul de 24 de ani aştepta ieri OK-ul conducerii lui Arsenal pentru a se deplasa la Barcelona. Luni va efectua vizita medicală şi va fi prezentat oficial .

Cel mai bun prieten al lui Fabregas, Gerard Pique, a fost primul care a anunţat transferul. Enigmatic, dar uşor de descifrat, fundaşul catalan a scris în această dimineaţă pe contul său de Twitter: "Azi e o zi importantă". Tot Pique a fost şi cel care a anunţat după ora 15:00: "Cesc e aici, în sfîrşit!"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
demonyo
demonyo  •  15 August 2011, 16:02

de geaba au inceput campania de achiziti inaintea barcelonei,realul si acomodarea schimbarea sistemului de joc pentru ca aseara au demonstrato ca nu au schimbat nimica. intrun cat la barcelona sau prezentat ce 6 titulari unul era messi care nu jucase nici un minutel cu echipa si ati vazut cea putut face a si marcat al 2 alves etc madrilistilor nu uitati de unde a plecat Fabregas acest fiu ratacitor este peste toti jucatori madridului cu o clasa toti o stiti care tineti cu madrid cinei Fabregas atat am avut de spus vorbim joi dimineata de dupa meci in sfarsit fiul ratacitor sa intoars in lacrimi la clubul care la lansat in fotbalul de performanta ! Bine ai venit ACASA Cesc Fabregas.

demonyo
demonyo  •  15 August 2011, 15:42

"Mihaict" sau cum te numesti scoatei omule ideia din cap cu hala madrid mai bn zi hala barca? omule spune celor care stiu fotbal pepe si marcelo au ceva in comun cu fotbalul eu unul cred ca nu au nu parerea mea,oare cand vor invata sasi respecte adversarul cu care joaca fotbal datorita lui mou nici un jucator de la madrid nu ma-i au respect de adversarul cu care joaca. Oare de ce nu sa prezentat la coferinta de presa aseara de dupa meci asa cum fac toti antrenori civilizati si a trimes secundul sa spuna ce nu trebuia spus mie rusine de acest idiot numit MOU atita timp cat va sta la madrid madrid nu va juca nimica cu respect pentru madrid astai purul adevar. Bine ai venit acasa C

lilianna16
lilianna16  •  13 August 2011, 11:17

Visca el Barca!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează