INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-0 (5-1 LA GENERAL)

Foamea dragonilor! Zidane nu se lasă după Supercupă: "Echipa are foame de trofee" » Ce spune despre Barcelona

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 08:43

Francezul Zinedine Zidane a câștigat al 7-lea trofeu pe banca lui Real Madrid, impunându-se cu 5-1, scor general, în fața Barcelonei, în Supercupa Spaniei.

După 2-0 pe "Santiago Bernabeu", antrenorul francez a vorbit despre trofeul câștigat, despre noul sezon și despre duelul cu rivala catalană.

"Sunt fericit că încep sezonul cu două trofee. Cu această Supercupă s-a terminat un ciclu. Acum va începe altul, cu patru trofee de luat, și va fi foarte greu.

Am făcut două meciuri mari. Prima repriză din retur a fost spectaculoasă. Suntem fericiți și avem încă un trofeu.

Jucătorii merită tot ce se întâmplă. Sunt foarte talentați și muncesc. Mai sunt multe trofee de câștigat, această echipă are foame. E bine să începem așa, dar va fi un sezon lung. Nu va fi ușor, dar suntem pregătiți.

Am un lot spectaculos. Nu suntem favoriții acestui sezon. Va fi unul lung și greu. Pentru campionat ne vom lupta până la final, știm asta. Nu cred că în campionat se va vedea o diferență așa mare între noi și Barcelona", a spus Zidane la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează