INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Fostul campion mondial Flohe în comă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Heinz Flohe (62 de ani) se zbate între viaţă şi moarte într-o clinică din Koln, unde a fost internat de urgenţă. Cîştigător al titlului suprem cu Germania la Cupa Mondială 1974 are mari probleme cardiace, fiind operat ultima oară în 2004, cînd i s-a implantat o supapă artificială.


Flohe a fost băgat marţi de medicii Spitalului Universitar în comă artificială şi starea sa este în continuare critică. Fostul internaţional german lucra în ultima vreme ca scouter la TSC Euskirchen, club la care fiul său Nino ocupă funcţia de antrenor. "Sînt şocat. Am vorbit cu el la telefon luni şi se simţea bine. Săptămîna trecută a fost chiar pe la Koln şi am văzut împreună un joc de Under 16. Sper să-şi revină curînd", a declarat Stephan Engels, fost jucător zece ani la Koln şi apoi antrenor al "ţapilor".

 

Flohe a jucat de 39 de ori în "naţionala" Germaniei, pentru care a marcat 8 goluri, şi s-a retras în 1980 de la Munchen 1860.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează