INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Anglia - Islanda în Albania? Se tem de noua mutație de coronavirus transmisă de nurci

Anglia - Islanda poate fi mutat în Albania, pentru că ”vikingii” evoluează înainte chiar la Copenhaga. foto: Guliver/Getty Images
Anglia - Islanda poate fi mutat în Albania, pentru că ”vikingii” evoluează înainte chiar la Copenhaga. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 12:00 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 14:06

Guvernul britanic a interzis accesul străinilor veniți din Danemarca, iar cluburile din Premier League nu și-au lăsat să plece internaționalii care ar fi trebuit să joace în țara nordică. Meciul Anglia - Islanda poate fi mutat în Albania, pentru că ”vikingii” evoluează înainte chiar la Copenhaga.

Mai multe meciuri internaționale sunt în pericol în această săptămână. Totul din cauza îngrijorării legate de noua tulpină de coronavirus descoperită în Danemarca, o mutație mult mai puternică, identificată la nurci și răspândită la oameni. Focarele au apărut încă din iunie în țara nordică și nu au putut fi stinse încă.

Cluburile din Premier League au impus restricții

De sâmbătă, guvernul de la Londra a decis interzicerea accesului străinilor veniți din Danemarca pe teritoriul britanic. Imediat, cluburile din Premier League nu le-au mai dat voie să plece fotbaliștilor care ar fi trebuit să evolueze cu naționalele lor în partidele Danemarca - Suedia (amical, astăzi) și Danemarca - Islanda (Liga Națiunilor, duminică). 

La întoarcere, nu ar mai fi putut intra în Anglia. Numai cetățenilor britanici li se permite revenirea în țară, dar sunt obligați la 14 zile de carantină. O altă întâlnire este afectată. După confruntarea cu danezii, Islanda are meci pe "Wembley", contra Albionului, în Nations League (18 noiembrie). Se joacă? Potrivit BBC, UEFA refuză ideea amânării și ia în calcul mutarea partidei pe teren neutru. Cel mai probabil, în Albania.

17 milioane de nurcivor fi eutanasiate în Danemarca, a anunțat guvernul de la Copenhaga, pentru a opri răspândirea noii tulpini de coronavirus; Danemarca este cel mai mare producător de blănuri de nurcă

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Condițiile lui Messi pentru a rămâne la Barcelona, anunțate de Marca: „Ăsta e factorul cheie”

Cesare Prandelli is back! S-a întors după un deceniu antrenorul care l-a făcut mare pe Mutu la Fiorentina!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close