INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Fotbalist genial, antrenor mediocru » Zinedine Zidane se face de rîs la Real Madrid II

Articol de - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 21:47

Zinedine Zidane a renunţat la a sta pe banca "galacticilor", acolo unde era antrenor secund, şi a dorit să fie "principal".

S-a vorbit în vară că ar putea reveni la echipa unde şi-a început ascensiunea în fotbalul mare, Girondins de Bordeaux. Doar că Zizou n-a revenit în Ligue 1, iar Willy Sagnol i-a dus pe cei de la Bordeaux pe locul 1 în Hexagon. Iar magicianul de altădată de pe gazon a ajuns antrenor principal la Real Madrid Castilla, formaţia secundă a spaniolilor.

Cu toate că, la cererea lui, şefii grupării blanco au adus un atacant finlandez Eero Markkanen pentru care au plătit două milioane de euro, formaţia secundă a madrilenilor este pe ultimul loc în liga a treia! Doar o victorie şi 5 eşecuri în 6 runde, golaveraj 5-10.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
madskills
madskills  •  29 Septembrie 2014, 09:03

Zidane, Matheus, Maradona, Hagi sunt doar cateva exemple de fosti jucatori colosali care nu au stofa de antrenori. Daca va uitati in fotbalul actual, in afara de Ancelotti, Simeone si Pep (de el nu sunt inca 100% convins) care a fost foarte buni cat au fost fotbalisti, niciun alt antrenor de top nu a fost si un jucator colosal.

borat101
borat101  •  29 Septembrie 2014, 08:48
Postat de bogat pe 28 Septembrie 2014, 23:12

Johann Cruijff este un mare jucator care a devenit mare antrenor. Printre altele el a definit FC Barcelona asa cum arata azi. Jurgen Klinsmann a fost si el un mare jucator care are performante bune mai ales ca antrenor al Germaniei (el a creat stilul de azi al nationalei germane, inclusiv programul de pregatire). Beckenbauer nu a fost nici el antrenor rau.

Asa este ai dreptate. Dar nu compara un Cruyff, care a fost o exceptie. Un Zidane a castigat mai multe Trofee decat un Cruyff, si Zidane a jucat mult mai multe meciuri decat un Cruyff. Si sa nu uitati ca Cruyff, la avut pe fisu si nu a reusit. Trebuie sa avem grija acum sa nu ne pacalim cu Hagi Jr. ... daca are stofa bine, daca nu sa nu fie bagat pe gatul nationalei Romaniei doar de dragul numelui lui Tacsu.

solomon_i
solomon_i  •  29 Septembrie 2014, 08:26

Nu-i primul si sigur nici ultimul...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează