INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Fotbalul nu s-a oprit în fața oamenilor-capcană! Un nou atentat sinucigaș în Turcia, Atenție, imagini dure!

Istanbul, 19 martie 2016. Alte victime făcute de jihadiști // FOTO Reuters
Istanbul, 19 martie 2016. Alte victime făcute de jihadiști // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Beșiktaș - Antalya s-a jucat ieri, în ziua în care alt atentat sinucigaș a lăsat în urmă 5 morți și 46 de răniți la Istanbul.

Turcia e iarăși sub asediu într-un 2016 terifiant. După două atacuri sinucigașe la Ankara, fundamentaliștii islamici au provocat al doilea atentat și la Istanbul. La doar șase zile de la explozia care a făcut 37 de victime în capitală. Ieri, la ora 10:55, alt om-capcană și-a detonat armura de explozibil.

Militant ISIS?

În centru, în mijlocul unei străzi pietonale foarte circulate, Istiklal (în unele week-end-uri, până la 3 milioane de oameni se plimbă, își fac cumpărăturile, stau la cafenele și restaurante sau merg la cinematograf în această zonă), un terorist s-a aruncat în aer în apropierea unui grup de turiști.

5 morți (3 israelieni, un iranian și partizanul kamikaze), 46 de răniți, inclusiv 12 străini. Se presupune că autorul atentatului ar fi fost un militant ISIS.

Afectați psihic

Imediat, meciul de baschet Galatasaray - Darussafaka, programat ieri, a fost amânat. Echipa oaspete era cazată la un hotel aflat foarte aproape de locul atacului și a anunțat că nu mai poate evolua. Psihic, întreg lotul era la pământ.  

Totuși, fotbalul n-a spus stop în fața terorii. Beșiktaș - Antalyaspor (1-0) s-a disputat. "Martirii nu mor, patria noastră nu poate fi sfâșiată de nebuni", au scandat ultrașii "vulturilor". Azi, de la ora 20:00, este eternul derby Galata - Fener. Și marii dușmani joacă în această seară "uniți împotriva terorismului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează