INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO 13 puncte de sutură! » Christoph Moritz, mijlocaşul lui Mainz, a avut fruntea tăiată de crampoanele adversarului

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 22:51

Jucătorul în vîrstă de 24 de ani a ratat o etapă după atacul agresiv al lui Luiz Gustavo, dar l-a iertat pe "închizătorul" lui Wolfsburg


Creşte riscul în fotbal. Tot mai multe accidentări în ultima vreme, una mai gravă ca alta, picioare rupte sau capete sparte, şi nu de la bătăi pe teren, ci provocate de dueluri prea încinse, de bodycheckuri pe care le vezi mai mult la hochei. Iată un exemplu din Bundesliga!

În minutul 6, la Wolfsburg - Mainz 3-0, Luiz Gustavo, brazilianul gazdelor, şi-a lovit adversarul cu gheata în cap, provocîndu-i lui Moritz o tăietură urîtă ce porneşte de la tîmplă şi continuă pe frunte. Mijlocaşul lui Mainz a avut nevoie de 13 puncte de sutură. "Exact cîte puncte am cîştigat noi în deplasare în acest campionat", au glumit coechipierii. Şi nici Moritz nu s-a supărat. Şi-a postat poza pe Facebook şi a comentat: "Luis Gustavo mi-a spus că îi pare rău. Îl iert".


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează