INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPANIE ANTIFUMAT

FOTO 2012 a început prost pentru John Terry » Vezi ce a păţit fundaşul lui Chelsea!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 18:38

După scandalurile din 2011, în care fundaşul a fost implicat în scandaluri sexuale şi a fost acuzat de rasism, căpitanul echipei Chelsea Londra, John Terry, apare într-o campanie antifumat a guvernului indian fără ca jucătorul englez să-şi fi dat acordul, reprezentanţii acestuia înaintând deja o plângere, informează The Telegraph.            

O imagine blurată în care apar capul şi umerii unui bărbat care seamănă izbitor cu Terry aflată deasupra mesajului "Fumatul ucide" a fost creată de un departament pentru sănătate al guvernului indian.

Secretarul adjunct al directoratului pentru publicitate vizuală, K.S. Dhatwalia, a declarat că nu este clar cum a ajuns ca acea imagine să fie folosită. "Noi am trimis creaţia la ministerul sănătăţii, iar ei au pus-o în circulaţie, dar cum imaginea lui Terry a ajuns acolo nu îmi este clar", a spus Dhatwaila.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează