INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CUPEI LIGII ANGLIEI

FOTO A luat ”cormoranul” de gât » Yaya Toure a fost mai rău ca un luptător de K1 cu Lallana

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2016 00:00

Cel mai fierbinte moment al finalei League Cup, câștigată de Man. City la penaltyuri (3-1) în fața lui Liverpool, a fost în prelungiri, în minutul 118.

După un tackling dur asupra lui Bony, Lallana a fost el atacat brutal de Yaya Toure, care și-a înfipt crampoanele sub genunchiul adversarului. Scăpat de fractură, mijlocașul lui Liverpool a sărit să-i ceară socoteală ivorianului. A uitat însă că părea un boxer de categorie semimijlocie în fața unui colos de la "supergrea". 1,73 m și 72 kg contra 1,91 m și 92 kg!

Forța "monstrului" l-a copleșit. Toure a luat de gât "cormoranul" și l-a ridicat 20 de centimetri deasupra gazonului. N-a fost tot. L-a prins de tors, l-a răsucit în aer și l-a frânt de genunchi. Parcă ar fi rupt o stinghie pe picior. După, busculadă generală.

Curios, Yaya n-a văzut "roșu". "Arbitrul Oliver a fost prea blând. Toure merita eliminat", a comentat fostul "central" britanic Graham Poll. Mai târziu, africanul a transformat ultimul penalty. Al victoriei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Martie 2016, 11:20

pur si simplu sub ochii arbitrului! si noi dam de pamant cu fluierasii nostri...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează