INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Bătaie la City! » Managerul Mancini a sărit la gîtul lui Balotelli

Mancini îl scoate pe Balotelli din antrenament // Foto: Daily Mail +5   FOTO
Mancini îl scoate pe Balotelli din antrenament // Foto: Daily Mail

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 ianuarie 2013 21:41

Furios că Mario intrase la rupere la colegul Sinclair, antrenorul italian l-a agresat verbal, dar şi fizic pe atacant, cei doi fiind despărţiţi ieri de un secund.

Nici n-a început bine 2013 şi Balotelli a produs primul scandal. Rebelul incurabil de 22 de ani a reuşit să-l scoată din minţi pe Mancini, care a sărit să-l bată la antrenamentul lui Man. City de ieri dimineaţă!

Managerul "cetăţenilor" a cedat nervos şi, după o discuţie aprinsă cu Mario, l-a tras violent de vestă şi i-a pus mîna în gît. Şi dacă n-ar fi intervenit secundul Battara, probabil că s-ar fi ajuns rapid la pumni.

Incidentul şocant, ce a perturbat pregătirile pentru meciul de Cupă de mîine cu Watford, a pornit de la tacklingul dur făcut de Balotelli la Scott Sinclair. Atunci a explodat Mancini, s-a năpustit spre Mario, reproşîndu-i că putea să-l accidenteze grav pe mijlocaşul de 23 de ani, scăpat teafăr ca prin minune.

"Dacă petreci mai mult timp alături de Mario, îl iubeşti. Oricare dintre foştii săi antrenori vor spune că au mereu un zîmbet pe faţă cînd lucrează cu el" (Zlatan Ibrahimovici, atacant PSG)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează