INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO / REAL MADRID - BARCELONA, MÎINE, 23:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Caracatiţele resping victoria Barcelonei!

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 15:53

Cele două moluşte de la Sea Life din Benalmadena au mizat pe 1 sau X la "El Clasico". Dacă "Iniesta" a ales victoria lui Real, "Iker" a pronosticat un egal


Urmaşii celebrului Paul, care a ghicit toate rezultatele Germaniei şi finala la CM 2010, au trecut la treabă. Cele două caracatiţe din Spania ce vor să-i calce pe urme octopodului neamţ au dat astăzi pronosticuri la " El Clasico". Nici unul dintre exemplarele aflate la "Sea Life" din orăşeulul Benalmadena nu văd o victorie a Barcelonei mîine seară.

"Iniesta", cea mai mică dintre caracatiţe, cîntărind 1,5 kg şi originară din Marea Mediterană, s-a agăţat cu tentaculele de tubul cu sigla lui Real Madrid unde era plasate şi cîteva sardine. "Iker", în schimb, nu s-a arătat atrasă de nici unul dintre tuburi şi nu a mîncat nici o sardină! Concluzia indicată de caracatiţa de peste doi metri lungime şi 16 kg greutate este că derbyul se va termina la egalitate! După aceste predicţii, avînd în vedere că spaniolii au vrut să-l cumpere pe Paul după ce au cucerit titlul mondial în Africa de Sud, AS se întreabă "ce se va întîmpla dacă Barcelona va învinge pe Bernabeu şi va contrazice caracatiţele?".

Real Madrid - FC Barcelona se joacă mîine, cu începere de la ora 23:00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. Este prima întîlnire între cele două formaţii din cele patru care se vor disputa în mai puţin de trei săptămîni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
xstream
xstream  •  16 Aprilie 2011, 01:01
Postat de xstream pe 16 Aprilie 2011, 01:01

bla bla! asta ce vrea sa insemne? meciul se joaca la pariuri? fi ti seriosi oameni buni! revine puyol in aparare, mai vreti o manita ? =) avem timp pentru 4 manie sa va dam!

manite ,manite hi5!

xstream
xstream  •  16 Aprilie 2011, 01:01

bla bla! asta ce vrea sa insemne? meciul se joaca la pariuri? fi ti seriosi oameni buni! revine puyol in aparare, mai vreti o manita ? =) avem timp pentru 4 manie sa va dam!

dejoc
dejoc  •  15 Aprilie 2011, 18:13

Eu stiam ca fotbalul se joaca pe iarba

Vezi toate comentariile (8)
Comentează