INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE

FOTO / Căzuţi la datorie » Cinci jucători au ajuns la spital după un meci în liga a patra din Spania!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2010 00:00

Nu mai puţin de cinci jucători de la Espanyol B au ajuns la spital după un meci jucat împotriva celor de la Balaguer şi pierdut cu 1-3.

"Răniţii în război" aşa cum au fost numiţi pe site-ul oficial al celor de la Espanyol, au suferit aceste accidentări din cauza arbitrajului permisiv. Echipa gazdă nu i-a menajat deloc pe cei de la Espanyol, iar aceştia au căzut pe capete.

Cei mai şifonaţi au ieşit cu fractură nazală, lovitură în zona genitală şi traumatism cranian, ultimul urmînd să stea sub supraveghere medicală timp de două zile.

Portarul lui Espanyol este un român pe numele său Dinu Moldovan şi care s-a accidentat spre finalul reprizei secunde, el suferind o ruptură de prepuţ după ce a primit o lovitură puternică în zona genitală. Portarul român, care a fost titular, a rezistat în teren până la finalul partidei, toate schimbările fiind făcute până în momentul accidentării sale.

Se pare că românul a continuat să joace în ciuda durerilor, iar în momentul în care a ajuns în vestiar avea lenjeria plină de sânge. "Fotbalistul s-a speriat şi a fost transportat imediat la spital", care adaugă că jucătorului i s-au aplicat şapte puncte de sutură şi că va fi necesară o operaţie.

Foto: AS.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dumyalx
dumyalx  •  09 Decembrie 2010, 18:49

ce mica o avea portarelu nostru :))

tm66mkv
tm66mkv  •  09 Decembrie 2010, 18:01

Portarul lui Espanyol este un român pe numele său Dinu Moldovan e greu sa citim nu????

sfateugen
sfateugen  •  09 Decembrie 2010, 15:43

Mai frate, chiar s-antors totul cu fundu-n sus? Ce-i cu "stirea" asta? Care este "desteptul" care a decis ca trebuie pusa prima, chiar inaintea unei ragaituri a lu' Gigi sau a vreunei aventuri amoroase a lui Cristea ? Alooo, jurnalistii lu' Peste, unde ati invatat mai copii ai durerii genul asta de meserie?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează