INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST CARITABIL

FOTO Dinamoviştii au împărţit ghiozdane, rechizite şi apă în comuna lui Bute

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 20:00

Dacă în campionat prestaţiile nu sînt prea strălucite, dinamoviştii încearcă să compenseze prin acţiuni care să-i aducă mai aproape de românii de toate vîrstele.

Ieri, fotbaliştii în frunte cu antrenorul Gigi Mulţescu au fost la şcoala 195 din Capitală spre a împărţi autografe şi tichete puştilor din sectorul 3, astăzi, la prînz, roş-albii au sărit în ajutorul oamenilor loviţi de inundaţiile săptămînii trecute. Mai exact, au fost în satul Pechea, din judeţul Galaţi, acolo unde s-a născut campionul la box Lucian Bute.

Dinamoviştii au mers la două şcoli din localitate şi-au împărţit celor aproape 1.000 de copii ghiozdane şi rechizite. Totodată, printr-unul din partenerii de imagine ai grupării, Azuga Waters, a fost donat un tir de apă plată, mai exact 11.000 de sticle la 2 litri. La acţiune au participat fundaşul Constantin Grecu, trei juniori Denis Ciobotariu, Andrei Dumitrache şi Andrei Neicuţescu, împreună cu managerul centrului de juniori, Gabriel Răduţă, directoarea de marketing Mihaela Racu şi directorul de imagine Ionel Culina. Alături de dinamovişti a fost şi pugilistul Cristian Ciocan, care a purtat un tricoul al "cîinilor".


"Sîntem impresionaţi de drama locuitorilor din comuna Pechea, aşa că, alături de Dinamo, am decis să ne alăturăm proiectului de ajutorare a oamenilor. Sper să atragem şi alte companii pentru a sări în sprijinul oamenilor nevoiaşi"
Violeta Moraru, administrator Azuga Waters

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
dash.berlin
dash.berlin  •  28 Octombrie 2013, 09:52
Postat de boboc331 pe 19 Septembrie 2013, 20:33

Bv, frumos.....Forzza Dinamo

cine e dinamo astia?

dash.berlin
dash.berlin  •  28 Octombrie 2013, 09:51
Postat de durul pe 20 Septembrie 2013, 11:02

sa va asfaltez in gura de potai maidaneze ! GALATIUL n-are nevoie de mila voastra ! pe ei ,eutanasiati-i !

bin punctat :)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Septembrie 2013, 13:31
Postat de durul pe 20 Septembrie 2013, 11:02

sa va asfaltez in gura de potai maidaneze ! GALATIUL n-are nevoie de mila voastra ! pe ei ,eutanasiati-i !

Din cauza unor rebuturi ca tine, e tara asta unde este ! Oamenii aia nu mai au aproape nimic dupa o viata de munca chinuita (tu nu stii ce e aia ! ) si tu bati campii olig@frenule ! Mai te dai si galatean ...Tu sigur esti din aia care mancau seminte si jandarmii incarcau saci cu nisip sa va salveze casele !!!!!!!! Imbec@ilule, in afara de umbra, ce mai faci pe pamantul asta ? !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează