INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII PE NAȚIUNI

FOTO Două imagini care au devenit virale: atacantul care are 1,70 metri la 12 ani + fundașul de 26 de ani: „Mai bine schimbăm ordinea cifrelor!”

Ibrahima Sow, în poza din stânga, și Joash Onyango, dreapta
Ibrahima Sow, în poza din stânga, și Joash Onyango, dreapta

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 09:51

Înaintea meciului cu Algeria de azi, naționala Kenyei a primit vizita jurnaliștilor la antrenamentul oficial.

Vedetele Victor Wanyama, Michael Olunga și Ayub Masika au părut într-o dispoziție bună de joc și foarte optimiști, dar nu asta a atras toate privirile, ci look-ul fundașului Joash Onyango.

Fotbalistul de la Gor Mahia, în prima ligă din Kenya, și-a vopsit barba înainte de turneu și imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți microbiști întrebându-se dacă are într-adevăr 26 de ani. „Poate în 1997 avea 26 de ani” a comentat un fan. „26?! Mai bine schimbăm ordinea cifrelor din vârsta lui”, a spus altul.

1,70 metri la 12 ani!

Un alt fotbalist care a ieșit în evidență zilele acestea a fost atacantul senegalez Ibrahima Sow, care joacă la Sevilla U12, unde e căpitan. El are 1,70 metri! Un meci cu Villarreal a scos la iveală un duel disproporționat, care a amuzat pe toată lumea. „Ce le dați să mănânce copiilor ăstora?” a întrebat un microbist. „Secretul clubului” a venit răspunsul pe Twitterul oficial al Sevillei.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  23 Iunie 2019, 11:05

Nu prea conteaza varsta pentru orice club serios. Cifrele din teren vorbesc. Daca esti bun si apt dpdv fizic poti sa ai si 100 ani, joci oriunde.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează