INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Hooligans! » Iadul pe pămînt la Chelsea-United! Un steward în spital, scaune şi monede aruncate pe teren

Un huligan își varsă nervi pe stewardul (încercuit) din fața sa la golul lui +3   FOTO
Un huligan își varsă nervi pe stewardul (încercuit) din fața sa la golul lui "Chicharito" Hernandez. Era 3-2 pentru United // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 20:13

Federaţia şi poliţia investighează incidentele grave produse la turnirul de pe Stamford Bridge, Chelsea - Man. United 2-3.

Săptămîna neagră a lui Chelsea, învinsă marţi de Şahtior (1-2) şi duminică de Man. United (2-3), s-a încheiat în boxa acuzaţilor. Responsabilii clubului vor da socoteală federaţiei şi poliţiei pentru faptele reprobabile ale suporterilor, care şi-au ieşit complet din minţi după golul victoriei lui United (3-2), marcat de Hernandez din ofsaid (75).

În timp ce "diavolii" sărbătoreau reuşita mexicanului, în tribune s-a dezlănţuit iadul. Iar un steward a ajuns la spital, victimă a furiei fanilor în albastru. Un huligan l-a lovit, apoi l-a împins peste reclamele de pe margine. În cădere, omul s-a lovit atît de rău la genunchi încît a avut nevoie de 10 minute de îngrijri pe margine înainte de a fi transportat la o clinică din apropiere.

Şi n-a fost singurul incident. Tot dintr-un sector de tribună rezervat suporterilor lui Chelsea s-a aruncat cu monede spre teren. Iar un scaun rupt a zburat la un moment dat la o palmă pe deasupra capului lui Evra.

"Din informaţiile noastre, stewardul a alunecat după ce a fost lovit, iar în cădere s-a rănit la genunchi" (purtător de cuvînt Chelsea)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  30 Octombrie 2012, 11:29

Asteptam masurile impotriva arbitrului Clattenburg! dar parca vad: "Cum...?! a avantajat-o pe Man United... aaaa...bun baiat, nici o sanctiune, bravo, tot asa."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează