INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO » Imagine terifiantă! Infernul trăit de Santi Cazorla: 8 operații în doi ani, își putea pierde piciorul! » "Doctorul mi-a spus că ar trebui să fiu fericit dacă voi mai putea merge prin grădină alături de fiul meu"

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 09:50

Santi Cazorla, 32 de ani, a rămas fără 8 centimetri din tendonul ahilian și a suferit o gravă infecție a călcâiului. ”Doctorul mi-a spus că ar trebui să fiu fericit dacă voi mai putea merge prin grădină alături de fiul meu”.

Coperta de azi a cotidianului spaniol Marca te îngrozește. Un picior chinuit de probleme, traversat de o cicatrice urâtă în spatele gleznei. E imaginea teribilei suferințe trăite de Santi Cazorla, odată mintea limpede a lui Arsenal, care a trecut prin infern în ultima perioadă a carierei.

2este numărul titlurilor europene cucerite de Santi Cazorla cu "naționala" Spaniei (77 selecții, 14 goluri)

Grefă de piele cu numele fetei

Din 19 octombrie 2016, de peste un an, de la acel 6-0 în Ligă împotriva lui Moți, Keșeru și a bulgarilor de la Ludogoreț, mijlocașul iberic nu a mai jucat niciun meci. A fost supus la opt intervenții chirurgicale în doi ani (toamna trecută revenise pentru o scurtă perioadă după mai multe luni de absență), a pierdut opt centimetri din tendonul ahilian și își putea pierde piciorul drept în urma unei cangrene. I s-a prelevat piele de pe antebraț, unde avea tatuat numele fetei sale, pentru a-i înlocui zona distrusă!

Declarația lui din Marca e cutremurătoare: "Doctorul mi-a spus că ar trebui să fiu fericit dacă voi mai putea merge prin grădină alături de fiul meu".

30 iunie 2018este data la care i se încheie contractul lui Cazorla cu Arsenal
180 de meciuri a jucat spaniolul la Arsenal în toate competițiile (29 de goluri) din 2012

Ar vrea să revină în ianuarie

Acum, la aproape 33 de ani (îi va împlini pe 13 decembrie), Cazorla și-a lăsat familia la Londra și stă singur la Salamanca, unde se recuperează, sperând într-o minune. Să revină pe gazon în ianuarie. Deocamdată, el nu este trecut de Arsenal pe lista jucătorilor pentru Premier League. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  03 Noiembrie 2017, 11:55

A avut totusi o cariera frumoasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează