INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

FOTO Imagini horror cu Messi » Marcelo l-a umplut de sânge pe argentinianul Barcelonei și a avut nevoie de îngrijiri la cot :)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 22:06

Catalanii au trecut prin momente de groază în derby-ul cu Real Madrid (Urmărește-l AICI), după ce, în urma unui duel cu Marcelo, Messi a rămas întins pe teren, scuipând sânge. 

La jumătatea primei reprize, Messi și Marcelo au sărit într-un duel la minge în jumătate de teren a Realului, iar fundașul madrilenilor i-a aplicat un cot în gură starului argentinian, care a rămas întins pe gazon.

Arbitrul Hernandez a lăsat jocul să continue, iar meciul a fost oprit abia după câteva secunde, când Ronaldo expediat un șut pe lângă poarta lui Ter Stegen.

Medicii au intrat imediat pe teren când au observat că Messi scuipa sânge și i-au acordat îngrijiri medicale. Din fericire pentru Barcelona, argentinianul a revenit pe teren, deși a mai ținut un bandaj la gură timp de câteva minute, alegându-se cel mai probabi cu buza spartă. A reușit chiar să și marcheze în minutul 33!

Marcelo, în schimb, a primit îngrijiri la cot după contactul cu Messi:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  24 Aprilie 2017, 05:15

NE MAI MIRAM CAND SE ÎNTÂMPLĂ TRAGEDII CUM POTI CA ARBITRU SĂ INCHIZI OCHII LA ASEMENEA BRUTALITĂȚI. CASEMIRO TREBUIA SI EL ELIMINAT NOROC CU DUMNEZEU CA A FACUT DREPTATE

antiziaristi
antiziaristi  •  24 Aprilie 2017, 02:07

Ziaristi ***,!Imagini horror? vai de capul vostru...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emenangita_mangladesh
emenangita_mangladesh  •  23 Aprilie 2017, 22:57

De fapt, Messi l-a lovit cu gura in cot pe Marcelo :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează