INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Irina Shayk, vizită-fulger în România: "Sînt foarte mîndră de Cristiano al meu!"

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 19:29

Irina Şaik, logodnica lui Cristiano Ronaldo, a venit la Bucureşti pentru inaugurarea unui magazin de îmbrăcăminte al designerului Roberto Cavalli.

Are 27 de ani şi e păzită de 8 bodyguarzi. A fost adusă la Bucureşti de unul dintre cei mai cunoscuţi designeri din lume, Roberto Cavalli, pentru inaugurarea unui magazin într-un hotel de 5 stele din Capitală. Pe numele ei real Irina Şaihlislamova, logodnica starului de la Real Madrid a vorbit pentru cititorii Gazetei.

- Irina, bine ai venit în România! Pentru prima la noi?
- Bună! Da, n-am mai fost niciodată la Bucureşti sau în România şi trebuie să recunosc că după cîteva ore mă simt extraordinar aici. Asta chiar dacă n-am timp să vizitez oraşul, pentru că am venit doar pentru inaugurarea acestui magazin.

- Fiind de la un ziar de sport, nu o să te întreb de modă.
- (Rîde) OK, să vedem dacă mă descurc cu altceva.

- Ştiai că logodnicul tău a ajuns în fotbalul mare promovat de un antrenor român?
- Serios?! Sau e o capcană?

- Nici o capcană! Cristiano a fost antrenat la Sporting Lisabona de un român, Ladislau Boloni. De acolo a ajuns la Manchester United.
- Am înţeles. Chiar nu ştiam... O informaţie chiar bună, trebuia să ştiu de asta înainte să vin în România.

- Povesteşte-ne despre Cristiano Ronaldo cel din afara terenului.
- Eu mă simt mîndră şi foarte fericită că sînt alături de el. Cristiano este un tip extraordinar cu care mă înţeleg foarte bine. De foarte multe ori, el este cu echipa, eu la evenimente sau la şedinţe foto, dar vorbim foarte mult!

- Revenind la tine. Cristiano e sportiv la nivel înalt, se antrenează zilnic. Tu cum îţi menţii tonusul fizic?
- Uite, azi am fost la sală foarte puţin timp înainte să plec spre Bucureşti. În general fac foarte mult sport, nu ţin nici un fel de regim alimentar şi cred că asta e cel mai bine.

- Cum adică? Poţi să mănînci orice fără să-ţi afecteze silueta?
- Sincer, mănînc ce-mi place, dar asta nu înseamnă că renunţ la orele de sală pe care le am de făcut. Trebuie mereu să mă menţin în formă. Îmi place foarte mult să alerg, merg la sală de cinci ori pe săptămînă! Bine cînd am multă treabă, prezentări, evenimente, merg de doar 3 ori. Dar e foarte important pentru mine să nu ratez prea multe vizite la sală. Asta îmi dă foarte multă energie.

"Am un program încărcat, dar nu mă plîng, pentru că îmi place ceea ce fac. Mi-a făcut plăcere că am ajuns la Bucureşti!" (Irina Şaik, logodnica lui Cristiano Ronaldo)

20.000 de euro a costat aducerea supermodelului Irina Şaik la Bucureşti pentru inaugurarea magazinului Cavalli

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
slughita_i_guardiola
slughita_i_guardiola  •  20 Aprilie 2013, 13:13
Postat de crucian pe 20 Aprilie 2013, 09:39

Opt bodyguarzi? Ba' ma lasi! Cred ca nu era nevoie de nici un bodyguard. Sunt fete mult, mult mai frumoase si mai sexy in Romania si nu le omoara nimeni.

nu le omoara dar le claxoneaza si le abordeaza manelistii ascultatori de graxu pixar si de guess not:)))) pentru scarbosenia asta fiecare fata calumea de la noi ar trebui sa aiba cate 8 bodyguarzi pe langa

crucian
crucian  •  20 Aprilie 2013, 09:39

Opt bodyguarzi? Ba' ma lasi! Cred ca nu era nevoie de nici un bodyguard. Sunt fete mult, mult mai frumoase si mai sexy in Romania si nu le omoara nimeni.

goggu
goggu  •  20 Aprilie 2013, 09:29

pare o fata cu capul pe umeri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează