INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

FOTO Jovetici, la Monaco pentru a-l înlocui pe Mbappe » 11 milioane de euro costă jucătorul. Au apărut primele imagini cu jucătorul în tricoul cu numărul 10

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat luni, 28 august 2017 16:14

Cu doar câteva zile până la închiderea perioadei de transferuri, AS Monaco este foarte aproape să-l transfere pe Stevan Jovetici de la Inter Milano.

Sevilla a sperat că atacantul muntenegrean va reveni la club după împrumutul de succes din sezonul 2016-2017, dar cedarea lui Kylian Mbappe la PSG a determinat-o pe Monaco să-i caute un înlocuitor.

Campioana Franţei se aşteaptă ca jucătorul de 27 de ani să semneze luni, mai sunt câteva detalii minore de stabilit şi să facă vizita medicală.

Planul lui Monaco este să-l utilizeze pe Jovetici alături de Radamel Falcao odată ce Mbappe pleacă în capitală. Fostul star de la Fiorentina costă doar 11 milioane de euro.

În sezonul trecut, Jovetici a marcat 6 goluri în 21 de meciuri pentru Sevilla în campionat. În Liga Campionilor a avut două apariţii şi niciun gol. În cariera sa fotbalistul a mai jucat la Fiorentina, Manchester City, Inter şi Sevilla.

Muntenegreanul are în palmares printre altele campionatul şi cupa în Anglia cu City.

Deși transferul nu a fost oficializat încă, au apărut poze cu Jovetici în tricoul cu numărul 10 al lui Monaco, semn că e doar o chestiune de ore până va fi anunțată mutarea.

surse: marca.com, flashscore.com, transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează