INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Juventus şi-a primit medaliile de campioană! Del Piero, la ultimul meci în tricoul bianconero

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 19:12

Juventus a încheiat sezonul cu o nouă victorie, scor 3-1 pe teren propiu cu Atalanta. Momentul mult aşteptat a fost, însă, la finalul meciului cînd jucătorii şi-au primit medaliile de campioni.

Pentru Del Piero, această partidă a fost încărcată de emoţii. A fost ultimul său meci la Juventus, dar şi-a luat adio de la suporterii care i-au fost alături în ultimii 19 ani cu un gol frumos, marcat în minutul 28.

Tot la acest meci s-a făcut remarcat şi tînărul Marrone, care e văzut deja ca un jucător de viitor la Juventus. Acesta a înscris în minutul 10. Au mai punctat Barzagli, din penalty, şi Lichtsteiner (autogol), pentru Atalanta.

Juventus a cucerit cel de-al 28-lea de titlu de campioană din istorie şi primul după ce a fost retrogradată în Serie B în urma scandalului Calciopoli. De remarcat faptul că torinezii au încheiat sezonul fără să sufere vreo înfrîngere: au 23 de victorii şi 15 egaluri.

În schimb, Del Piero se desparte de Juventus lăsînd în urmă 289 goluri şi peste 500 de meciuri jucate în tricoul lui Juventus.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
carp01
carp01  •  14 Mai 2012, 12:58

meciul din finala Coppa Italia va fi ultimul meci oficial in tricoul lui Juve

kemayo
kemayo  •  13 Mai 2012, 23:19

://slabeste-natural-sanatos.blogspot.com/

tuku
tuku  •  13 Mai 2012, 21:35

@ulle, te sustin!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează