INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO "Mache" de la Bayern » Liderul Bundesligii are un nou team manager. Omologul feminin al lui Marius Ianuli

Kathleen Kruger, o fostă fotbalistă devenită team manager la Bayern +4   FOTO
Kathleen Kruger, o fostă fotbalistă devenită team manager la Bayern

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 21:48

Kathleen Kruger, 27 de ani, a jucat la echipa feminină a clubului, iar după ce a studiat management internaţional a fost, o vreme, asistenta fostului manager, Nerlinger.

Steaua îl are team manager pe Marius Ianuli, "faimosul" nepot al lui Gigi Becali. Bayern a propulsat-o în acest post pe Kathleen Kruger!
Proaspăta apariţie bavareză i-a însoţit pe roş-albi în cantonamentul de la Doha şi a fost o prezenţă constantă la antrenamente. N-a ezitat să se consulte cu antrenorul Jupp Heynckes, cu managerul Matthias Sammer şi chiar să ia loc pe banca de rezerve.

Drăguţă şi, mai ales, blondă, nu se putea să nu atragă atenţia, în ciuda discreţiei care a caracterizat-o pe toată durata stagiului. Iar jurnaliştii de la Bild nu s-au lăsat pînă n-au aflat "cine e frumoasa din stafful lui Bayern".

Potrivit tabloidului german, Kathleen Kruger, 27 de ani, dirijează tot ceea ce ţine de organizare: de la planurile de călătorie, întîlniri cu sponsori şi pînă la plecarea autocarului din faţa hotelului.

Kruger însăşi a jucat fotbal. Desigur, la Bayern, în Bundesliga. Numărul 6. Apoi a studiat management internaţional şi, după ce şi-a demonstrat calităţile ca asistentă a fostului manager Christian Nerlinger, a fost promovată: "Cînd Bayern îţi propune o asemenea funcţie nu te gîndeşti de două ori".

"Singură între bărbaţi? N-am probleme. Jucătorii şi antrenorii mă respectă. E chiar interesant să afli ce şi cum gîndesc" (Kathleen Kruger, team manager Bayern)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
paul.o.53
paul.o.53  •  11 Ianuarie 2013, 23:54

Bayern este azi Bayern datorita lui Uli Hoeness . Campion european si mondial, la 27 de ani trebuie sa renunte la fotbal si isi incepe cariera in managementul clubului. Sub conducerea lui, clubul a inflorit si - intre cei 5-6 granzi din Europa - are un bilanz financiar impresionant si nu are nici un nabab care sa finanteze. E singurul care a indraznit sa-l atace pe blatistul Sep Blatter si pe Christoph Daum; acesta din urma, mare antrenor, fusese tocmai numit antrenor al nationalei germane , - a fost desfiintat de catre Hoeness. ( consum de cocaina) De fapt, ce voiam sa intreb : credeti ca Uli Hoeness ar accepta in club o fata pentru ca e blonda sau nepoata sau..? Nu e Berlusconi !

neuercainerosu
neuercainerosu  •  11 Ianuarie 2013, 18:21

Mache este unic.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2013, 13:53

Macar fata asta cand se ridica in picioare se vede si mai stie si cu varza !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează