INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Magnetul blond » Lovită a treia oară! Jessica Kastrop e o mare atracţie pentru mingi

Frumoasa Jessica, într-o nouă transmisie pe marginea terenului +4   FOTO
Frumoasa Jessica, într-o nouă transmisie pe marginea terenului

Articol de - Publicat miercuri, 26 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 martie 2014 21:46

Lovită deja a treia oară cu balonul în cap de un jucător, Jessica a primit cîteva ponturi de la tabloidul Bild despre cum ar putea să se protejeze.

Meseria de moderator TV e din ce în ce mai periculoasă. Înaintea meciului Leverkusen - Hoffenheim (2-3), din week-end, blonda prezentatoare a celor de la Sky, Jessica Kastrop, 39 de ani, a trăit deja a 3-a experienţă dureroasă din carieră. O minge plecată din bocancul unui jucător i-a şters creştetul capului chiar în timp ce prezenta echipele.

Copie aproape fidelă a ce i se întîmplase în 2010 la o partidă din Cupă şi într-un meci de campionat Mainz - Stuttgart. Incident după care a stat o noapte în spital şi apoi a moderat cu o cască a la Cech.

Sky va miza pe Jessica inclusiv diseară, iar pentru a nu mai avea emoţii, tabloidul Bild i-a sugerat cîteva metode de a se proteja: cască de hochei, pernă, umbrelă, să prezinte emisiunea dintr-un papamobil sau din afara stadionului.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
educated_fool
educated_fool  •  26 Martie 2014, 21:20

a fost abia a doua oara nu a treia dezinformatorilor

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  26 Martie 2014, 18:05

noroc ca nu transmite din dormitor.

fcbm
fcbm  •  26 Martie 2014, 14:50

Saraca,lovita de 3 ori cu mingea-n cap si o data udata de aspersoare la un meci de cupa al lui Bayern. O viata grea de reporter mai are. :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează