INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

FOTO și VIDEO Filmarea cu momentul rupturii definitive dintre Guardiola și Hart, înainte de Steaua » Înlocuitorul portarului a sosit deja la Manchester

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 18:19

Meciul dintre Manchester City și Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor, va fi cel mai probabil ultimul disputat de Joe Hart în tricoul "cetățenilor".

Claudio Bravo, portarul Barcelonei, a ajuns deja la Manchester și a efectuat vizita medicală, iar la meciul din această seară este așteptat să fie în tribunele Etihad Stadium.

Pep Guardiola a confirmat ieri la conferința de presă că transferul goalkeeperului de 33 de ani este aproape finalizat, iar la meciul cu West Ham de la finalul săptămânii este de așteptat ca Bravo să fie în poarta lui City. De cealaltă parte, Joe Hart ar putea fi împrumutat la Everton, după cum informează jurnaliștii englezi de la The Telegraph.

Conform presei britanice, lui Bravo i-a fost propus un contract pe trei sezoane, iar Barcelona ar urma să primească în schimbul său aproximativ 20 de milioane de euro.

Ruptura dintre Guardiola și Hart s-a văzut foarte bine la antrenamentul de ieri, când tehnicianul i-a cerut portarului să părăsească ședința de pregătire, spre nemulțumirea evidentă a fotbalistului. 

*Claudio Bravo s-a oprit pentru a face fotografii, înainte de a decola către Manchester

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 August 2016, 21:13

Barcelona sta doar in 3 portari: unul este accidentat Stegen, altul este prastie Masip si al treilea era asta Claudio Bravo...ce drq fac si astia, vor sa-l cumpare pe Tatarusanu sau ce ?:)

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 August 2016, 20:57

Bun, atunci de ce este rezerva la un club care se bate la retrogradare ?

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  24 August 2016, 20:54
Postat de jalabert pe 24 August 2016, 20:23

realitatea este ca hart e slab. el se batea cu pantilomon pe post iar acum se vede cat de bun e si pantilimon fiind rezerva la o echipa care va retrograda. pep nu risca.

Pantilimon era peste Hart, dar Hart era portarul nationalei, nu putea fi lasat pe banca. Atata timp cat Pantilimon juca, era mereu numit in echipa etapei; e mai bun decat crezi si categoric ar face fata la orice echipa din Anglia.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează