INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLECŢIE SPECIALĂ

FOTO Mou are propria sa colecţie la Chelsea » Englezii vor să facă bani de pe urma ”Specialului”

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 18:31

Jose Mourinho a declarat, încă de la început, că se întoarce acasă la Chelsea, "dragostea lui", cum chiar lusitanul s-a exprimat. Iar şefii grupării ştiu cît de iubit este portughezul, care-i urmează lui Rafa Benitez, hulit de către fanii "the Blues", chiar dacă le-a pus în palmares cîştigarea Europa League.

Cum oficialii englezi se pricep şi la fotbal, dar şi la marketing, s-au gîndit să mai acopere un pic din salariul regesc, de 14 milioane de lire sterline, pe care-l plătesc lui Mou.

Şi-au pus deja în vînzare tricouri, similare cu cele purtate de starurile de pe Stamford Bridge, dar inscripţionate pe spate cu numărul 1, iar deasupra cifrei este scris, simplu: "Special". Chiar porecla lui Mou. Un astfel de tricou costă între 58 şi 68 de lire pe site-ul oficial al grupării. Mai ieftine, la 15 lire, sînt tricouri din bumbac cu chipul lui Mourinho. O idee asemenătoare au avut şi cei de la Real Madrid, pe perioada cînd l-au avut pe "the Special One" pe Santiago Bernabeu.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close