INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

FOTO Prima imagine cu Ronaldo alături de gemenii născuți luna aceasta » Mesajul superstarului portughez

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 21:33

Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni la începutul acestei luni, iar astăzi a publicat o primă fotografie alături de Eva și Mateo.

Starul lui Real Madrid a plecat din Rusia, de la Cupa Confederațiilor, special pentru a fi alături de cei doi copii, născuți pe data de 8 iunie de o mamă surogat.

"Foarte fericit că pot ține în brațe noile iubiri ale vieții mele", a scris Ronaldo în descrierea fotografiei publicate pe rețelele de socializare. 

 

So happy to be able to hold the two new loves of my life

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

CR7 mai are un copil, Cristiano junior, conceput tot cu o mamă surogat și care a împlinit 7 ani pe 17 iunie.

Cristiano Ronaldo a părăsit cantonamentul Portugaliei după ce lusitanii au pierdut în semifinale în fața celor de la Chile și nu va evolua astfel în finala mică. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează