INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

FOTO Real Madrid putea primi un penalty în startul meciului cu Barcelona » Catalanii au cerut și ei două lovituri de la 11 metri

Captură TV Dolce Sport +10   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 17:28

Al 265-lea El Clasico din istorie a început cu o fază controversată la care jucătorii lui Real Madrid au cerut penalty.

În minutul 3, Lucas Vazquez a căzut în careu după un duel cu Mascherano, dar arbitrul Clos Gomez a lăsat jocul să continue, chiar dacă madrilenii au cerut insistent lovitură de la 11 metri.

Reluările au arătat că fundașul catalanilor n-a intervenit regulamentar și se putea acorda penalty. Vezi mai multe imagini în galeria foto de sus!

1
*Captură TV Dolce Sport

În minutul 10, și catalanii au reclamat penalty la un presupus henț al lui Ramos, însă reluările arată că nu se putea acorda lovitură de la 11 metri.

Cu 5 minute înainte de final, catalanii au cerut din nou ca mingea să fie pusă la punctul cu var. Centrarea lui Alba s-a oprit în mâna lui Carvajal, care se afla în careu.

2

La golul lui Suarez din minutul 53, fotbaliștii lui Real Madrid au contestat reușita uruguayanului și au cerut ofsaid.

gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  03 Decembrie 2016, 18:46

Draga ghesp, asa cum l-ai obisnuit, poporul roman vrea si chiar cere deja celebrul sondaj gesepist cu deja celebra intrebare: "A fost sau nu penalty?" Va rugam sa publicati acest sondaj ca sa fie in ton cu viata voastra, cu fcsb, cu jiji, cu ioanitoaia si cu viata *** pe care o duceti in romanika.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Decembrie 2016, 18:11

Nu a fost penalty , mascherano a pus piciorul in pamant si ala s-a lovit de el iar in celalat careu arbitrul nu avea cum sa vada..interesant e comentariul lui baleanu, pentru el ronaldo e ...cristiano, iar messi e .....messi :)

ionutstv
ionutstv  •  03 Decembrie 2016, 18:04

Hațegan 2.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close