INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

FOTO și VIDEO Giroud a intrat deja în cursa pentru golul anului » Atacantul lui Arsenal a reușit o execuție de pe altă planetă!

Foto: Guliver/GettyImages +3   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 18:33

Olivier Giroud l-a copiat pe celebrul Rene Higuita și marcat un gol senzațional în meciul dintre Arsenal și Crystal Palace, prin celebra "lovitura scorpionului".

În minutul 17 al partidei cu Crystal Palace, Giroud a fost servit în careu de Alexis Sanchez și l-a învins Hennessey printr-o reluare spectaculoasă cu călcâiul.

Vezi AICI reușita lui Giroud!

Un gol asemănător a reușit și armeanul Mkhitaryan pentru Manchester United, în partida cu Sunderland (3-1) disputată de Boxing Day (detalii AICI).

Fotbalistul care a intrat în istorie pentru " lovitura scorpionului" este fostul portar columbian Rene Higuita, care a oprit un şut trimis de Jamie Redknapp prin acest tip de procedeu, într-un meci Anglia - Columbia jucat în septembrie 1995.

Lovitura lui Higuita: 

Citește și:

„Divorț” de ultimă oră la Universitatea Craiova » Gâlcă nu l-a vrut! Jucătorul, devastat de decizie: „Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi, nu îmi vine să cred!”
Superliga
„Divorț” de ultimă oră la Universitatea Craiova » Gâlcă nu l-a vrut! Jucătorul, devastat de decizie: „Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi, nu îmi vine să cred!”
Golul lui Stanciu cu Ucraina a fost detronat » Execuții fabuloase la EURO 2024
Euro 2024
Golul lui Stanciu cu Ucraina a fost detronat » Execuții fabuloase la EURO 2024
Chițu a plecat de la FCU Craiova și rămâne în Liga 1 » Contract pe doi ani
Superliga
Chițu a plecat de la FCU Craiova și rămâne în Liga 1 » Contract pe doi ani

L'Equipe contrazice UEFA » Surpriză: francezii au anunțat „omul meciului” în România - Ucraina 3-0

Edi Iordănescu, inginerie în detaliu » Am descompus punct cu punct tactica perfectă din România - Ucraina 3-0, meciul unei generații


Comentarii (17)
ottobraun
ottobraun  •  02 Ianuarie 2017, 07:57

dupa ce Wenger se va retrage care nu este un sustinator al investitiilor masive gen Man U , Arsenal va intra intr o noua era trece la next level in clasa elite gen Real, Barca,Bayer , are una dintre cele mai bune baze sportive la Hertfordshire !

alin.gabriel
alin.gabriel  •  02 Ianuarie 2017, 00:00

Unul dintre jucatorii mei preferati. O lovitura de cap absolut exceptionala, dupa cum zicea cineva pe-aici. Fara sa intru in polemici sau sa generez comparatii ce nu-si au rostul, personal, gasesc fotbalul din Premier League cel mai atractiv la ora actuala.

samertx
samertx  •  01 Ianuarie 2017, 23:38
Postat de viezure pe 01 Ianuarie 2017, 20:26

Mediatizati*.... pfuai. Azi am fost in foame de litere :) nu e gluma. Revenind la subiect, vreau doar sa reamintesc gazetarilor ca FA Cup este cea mai veche si prestigioasa competitie din istoria fotbalului si ca sunt echipe chiar din Championship sau ligile inferioare care au acelasi vis pe care se chinuie sa il indeplineasca de aproape 100 de ani. Sa castige FA Cup. Pentru englezi, chiar si faimoasa Champions League (pentru multi elita fotbalului european) este o competitie care cade sub FA Cup sau titlul Premier League. Asta inseamna fotbal. Fotbal pe paine.

Trimite un mesaj peste ocean, să fie treaba, treabă! :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează