INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - ARSENAL

FOTO şi VIDEO Moment uluitor în Chelsea-Arsenal: Arsene Wenger l-a bruscat pe Jose Mourinho! Declaraţia portughezului şi reacţiile fanilor pe internet

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 19:11

E ştiut faptul că Jose Mourinho şi Arsene Wenger nu se simpatizează deloc, dar derby-ul de astăzi cîştigat de Chelsea cu 2-0 în faţa lui Arsenal a dus lucrurile un pas mai departe!

Cînd Arsene Wenger a părăsit spaţiul destinat antrenorului pe Stamford Bridge, Jose Mourinho s-a dus să îi reproşeze acest lucru arbitrului de rezervă. Wenger s-a îndreptat spre el şi l-a împins puternic. Arbitrul de centru a întrerupt jocul, s-a îndreptat spre cei doi antrenori şi le-a cerut să înceteze, altfel îi va trimite în tribune!

La finalul partidei, Jose Mourinho a comentat scurt incidentul. ”Pentru mine totul e încheiat. El punea presiune pe arbitru ca să îi dea cartonaş unui jucător şi eu i-am zis să se întoarcă la banca lui. Pentru mine nu este o problemă că m-a împins. Am comis erori în fotbal, dar nu astăzi”, a declarat portughezul după meci.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (62)
calin4vis
calin4vis  •  06 Octombrie 2014, 19:40
Postat de tonyneculai pe 06 Octombrie 2014, 15:25

penibil Wenger , nu ma asteptam. Cred ca e greu sa accepti ca te bate unu pe unde te prinde si cu orice ehipa are si mai face si misto de tine:) 12-0 pt Mourinho e scorul la zi :)

penibil ??? Cineva trebuia sa il puna la punct pe bufonul de Mourinho. Se da in spectacol cu fiecare ocazie care o are. Te-ai gasit tu sa il judeci pe Wenger...

tonyneculai
tonyneculai  •  06 Octombrie 2014, 15:25

penibil Wenger , nu ma asteptam. Cred ca e greu sa accepti ca te bate unu pe unde te prinde si cu orice ehipa are si mai face si misto de tine:) 12-0 pt Mourinho e scorul la zi :)

cobra_z
cobra_z  •  06 Octombrie 2014, 12:06

la noi un incident de acest fel determina pedepse dure de genul : 10 etape suspendare pentru ambii antrenori , 20.000 euro amenda pentru impingere si 20.000 pentru ca i-a atins cravata, dosar penal pentru acte huliganice pe stadion si interzicerea suporterilor pe acel stadion 4 etape...iar daca mai era dragomir si sandu la butoane ambii antrenori erau exclusi pe viata...deh , doar sa vada toti ca frf si lpf sunt curate, curate :)))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close