INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

FOTO ŞI VIDEO Piaţa Sfatului Cormoranilor! Fanii lui Liverpool din România au făcut show la Braşov

Foto: Dan Terea +10   FOTO
Foto: Dan Terea

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 12:52

Weekendul trecut, Piaţa Sfatului din Braşov a fost invadată de peste 100 de fani ai lui Liverpool, care au organizat un turneu de mini-fotbal, au vizionat meciul cu West Ham şi au cîntat împreună "You'll never walk alone"

Braşov 2013, Piaţa Sfatului, roşie! ”Cormoranii” români, împatimiţi ai clubului britanic Liverpool, iau parte anual la Întîlnirea Naţională LFC România. Deşi totul a început anul trecut, la Bucureşti, suporteri din Iaşi, Sibiu, Tîrgu Mureş, Capitală şi Timişoara s-au reunit weekendul acesta în Braşov.

Au petrecut 2 zile şi 2 nopţi, după care, în a treia zi, au urmărit meciul echipei favorite şi au organizat un mini-turneu de fotbal, LFC Romania Cup. Bucuria le-a fost umbrită doar de egalul lui Gerrard şi compania, 0-0 acasă cu West Ham.

Vezi aici imagini cu atmosfera de la Întîlnirea Naţională LFC România

"E o atmosferă incredibilă. Ne-am înmulţit, anul trecut am fost mai puţini, sperăm ca la anul să atragem şi mai mulţi suporteri. E clar că sîntem peste 130 în toată ţara", a declarat unul dintre participanţii la eveniment.

În jur de 130 de oameni au asistat la eveniment, au împînzit centrul oraşului şi au cîntat pentru echipa lor. De anul acesta, asociaţia a devenit filiala oficială şi e deschisă noilor membri care nu au descoperit încă fan-clubul. ”Cormoranii” din România urmăresc meciurile, etapă de etapă, într-un local din centrul Capitalei, unde fotbalul este tratat ”englezeşte”, cu pasiune!

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
neaalecu50
neaalecu50  •  10 Aprilie 2013, 10:23

YNWA!

whosyourdady
whosyourdady  •  09 Aprilie 2013, 19:01

YNWA! pe data viitoare

yahoo22
yahoo22  •  09 Aprilie 2013, 16:53
Postat de sasquatchro pe 09 Aprilie 2013, 14:34

Hmmm, in curand o sa fie mai multi decat aia imbracati tot in alb rosu, ai caror favoriti joaca in liga lu' Mitica. :)))))))))))))

Sau o sa fie mai multi decat aduce 5toaia suporteri pe NA :))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close