INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO + VIDEO Fără Ronaldo, Real Madrid a făcut scor în deplasarea cu Las Palmas

FOTO: REUTERS +7   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 21:14

Fără Cristiano Ronaldo, menajat pentru meciul cu Juventus de miercuri, Real Madrid a defilat pe terenul lui Las Palmas, după un meci decis de Garath Bale și Karim Benzema.

Madrilenii au deschis scorul în minutul 26. Lansat perfect de Modrici, Bale a sprintat vijelios spre careul advers și a înscris în forță.

Real a dominat copios partida, iar golul secund a venit până în pauză: Karim Benzema a majorat avantajul în minutul 39, marcând plasat din penalty.

Tot din lovitură de pedeapsă a venit și golul trei al echipei lui Zidane. Galezul Bale a fost cel care a transformat de data aceasta, înscriind cu o execuție fără emoții.

VIDEO cu golurile partidei

Pentru Real Madrid urmează două meciuri de foc: marți joacă în deplasare cu Juventus Torino, în sferturile Ligii Campionilor, iar duminică primește vizita lui Atletico în derby-ul Madridului.

Real e pe 3 în La Liga, cu 63 de puncte, la o singură lungime de Atletico, care are însă un meci mai puțin. Barcelona e lider, cu 75 de puncte, și joacă în această seară cu FC Sevilla, de la 21:45.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close