INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 1-2

FOTO & VIDEO Spania îl reneagă pe Pepe: "Fuera!"

Jocul straniu al lui Pepe. Picior stînga lîngă mînă, picior drept pe mîna lui Messi. (Vezi în galeria FOTO) +4   FOTO
Jocul straniu al lui Pepe. Picior stînga lîngă mînă, picior drept pe mîna lui Messi. (Vezi în galeria FOTO)

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 10:44

Jucători şi ziarişti s-au unit împotriva portughezului. "Pepe, ce idiot!", l-a atacat Rooney. "A suferit un nou colaps mental", a explicat ironic Marca. "Afară din fotbal!", a tunat Mundo Deportivo.

Aceasta a fost imaginea lui Real în ultimul Clasico. În minutul 67, Pepe trece pe lîngă Messi, căzut pe gazon, se uită la el, pune piciorul stîng lîngă mîna argentinianului, apoi îl calcă pe mînă cu piciorul drept. Arbitrul nu l-a văzut şi nu l-a eliminat, dar jucătorii şi jurnaliştii, inclusiv cei din Madrid, i-au declarat război mijlocaşului portughez.

Rooney: "Pepe, ce idiot!"

Rooney a fost primul. "Pepe, ce idiot!", a comentat pe Twitter atacantul lui Man. United, ironiile continuînd pe acelaşi site de socializare. "L-au adus de la spitalul de nebuni", a adăugat Xavi Aguado, ex-Zaragoza, iar Sergio, fost la Deportivo, a completat: "Dispari! Tu nu eşti imaginea fotbalului".

Mai jos ai galerie FOTO
cu faultul comis de Pepe
şi rezumatul meciului!

"Condamnaţi-l!"
După meci, catalanul Xavi nu a spus decît atît: "Lamentabil. Un gest oribil". În timp ce marile ziare spaniole l-au pus la zid. "Ruşinos, intolerabil, violent, cu o agresivitate exacerbată. Pepe a suferit un nou colaps mental", a scris Marca, amintind că lusitanul a mai fost suspendat 10 etape pentru un gest similar, în sezonul 2008-2009.

Luis Nieto, editorialist la As, are o concluzie: "Condamnaţi-l pe Pepe!". Iar Santi Nolla, directorul cotidianului catalan Mundo Deportivo, cere excluderea portughezului: "Pepe e venit din Jurasic. Afară din fotbal! E un pericol public".

Hagi: "Barca domină Realul mental"
Fost jucător la Real Madrid, dar şi la Barcelona, Gică Hagi crede că "în acest moment, Barca are un atu. Îi domină pe cei de la Real mental, ca filozofie de joc, ca forţă a grupului. Madridul are jucători de clasă, dar cu Barca nu pot depăşi această barieră. Ca să baţi Barca ai nevoie să te pregăteşti 3-4 ani. Nici ei n-au făcut echipa simplu, am înţeles că le-au trebuit, ca să ajungă aici, vreo 20 de ani. Există o formulă să învingi Barca, trebuie să existe!, dar deocamdată catalanii sînt peste tot".

"Pepe e un imens prejudiciu adus fotbalului. Doar pentru box sau lupte ar fi o imagine bună" (Sport, cotidian catalan)

REAL MADRID - BARCELONA 1-2
(C. Ronaldo 11 - Puyol 49, Abidal 77)

REAL: Casillas - Altintop, Carvalho, S. Ramos, Coentrao - Xabi Alonso, Pepe (80 Granero), L. Diarra (66 Ozil) - Benzema, Higuain (66 Callejon), C. Ronaldo. Antr. J. Mourinho

BARCELONA: Pinto - Dani Alves, Pique, Puyol, Abidal - Xavi (86 Thiago), Busquets, Iniesta - Fabregas (87 Cuenca), Messi - Alexis (82 Adriano). Antr. P. Guardiola

A arbitrat Muniz Fernandez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
bogdanlucian77
bogdanlucian77  •  20 Ianuarie 2012, 12:45

sunt fan BARCA, dar regret impotenta celor de la REAL,este pacat pt. spectacol

gazistu
gazistu  •  20 Ianuarie 2012, 12:19

pepe lea mancat ficatiii madrilenilor in toate meciurile ... acest alexa al spaniei e un 0 total, in loc sa joace sal anihileze ca aiai meseria lui sa nu intre nimeni in careu, el il calca pe mana....CE MINTE DE COPIL.. ASTA NICI REZERVA LA GAZU NU AR FI, LA CAT DE SLAB E, SI LA REAL E TITULAR... VAI DE MINE, PAI CARVALHO E MESERIE PE LANGA PEPE

bogdan_teo
bogdan_teo  •  20 Ianuarie 2012, 10:34

rusinos.pepe carvalho si coentrao au faultat continuu.sa plece impreuna cu mou.nu reprezinta spiritul madridului.sigur au primit indicatii speciale.oricum realul nu are sanse anul asta in cupa.va fi 3-0 sau 4-0 pt baca pe camp nou in CHL daca da pest barca iar papa bataie cat despre campionat ma indoiesc ca-l va lua realul.felicitari barca si rusine realului.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează