INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO + VIDEO Tătărușanu impresionează din nou: evoluție excelentă în derby-ul Bretaniei » De ce a fost bombardat cu mingi de tenis în startul meciului

FOTO: Captură +2   FOTO
FOTO: Captură

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 10:15

Portarul român a avut trei intervenții excelente în remiza Nantes - Rennes 1-1, primind nota 7 în L'Equipe. Fanii săi au protestat pentru neprogramarea în nocturnă a meciului în care au sărbătorit a 75-a aniversare a clubului.

Din cel mai bun portar din Ligue 1 în primul sfert al campionatului, lăudat de presă, Tătărușanu se prăbușise până pe locul 15 în topul notelor în L'Equipe. Ciprian a pus punct îndoielilor și perioadei slabe cu o prestație excelentă contra lui Rennes (1-1). A fost cel mai bun de la Nantes și a luat 7 în prestigiosul cotidian francez!

"A intervenit cu brio"

"Multă vreme liniștit, portarul român a avut mult de lucru în repriza secundă, intervenind de multe ori cu brio. Dacă la golul de 1-1 n-a avut ce face, s-a remarcat printr-o paradă în fața lui Lea-Siliki (55), a deviat «capul» lui Khazri în bară (86) și a respins formidabil la reluarea lui Gnagnon (89), conservând punctul", a comentat L'Equipe. Căpitanul Pallois l-a păcălit (81), când "canarii" aveau un om în plus, deviind șutul lui Thomasson.

New balls, please!

Tătă a trăit și un debut inedit de meci. Careul său a fost bombardat din tribune cu zeci de mingi de tenis, iar jocul a fost oprit până la degajarea zonei.

Fanii lui Nantes au împrumutat metoda din Bundesliga, protestând astfel contra neprogramării partidei în nocturnă, chiar în ziua în care clubul sărbătorea a75-a aniversare.

1 meci
 din ultimele 11 în Ligue 1 s-a terminat fără gol primit de Tătărușanu, integralist în 33 din 34 de etape

9 meciuri
este seria fără victorie a lui FC Nantes împotriva lui Rennes în Ligue 1, cu 5 înfrângeri și 4 remize

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  21 Aprilie 2018, 12:58

Sunteti nehotarati. Sarbatoresc 75 sau 65 de ani ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează