INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Frank Lampard: "Kaka e cel mai bun jucător din lume! E singurul pentru care aş plăti bani să-l văd!" Are dreptate?

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2009 00:00

Starul lui Chelsea Frank Lampard îl laudă pe brazilianul Kaka şi spune că jucătorul Milanului este cel mai bun jucător din lume.

"Cînd joci pentru Chelsea, ai coechipieri şi adversari fantastici. Am întîlnit mulţi jucători de clasă în carieră, dar Kaka este singurul fotbalist din lume pentru care aş plăti ca să intru la meci. Unele dintre lucrurile pe care le face pe gazon mă pun pe gînduri. Are tot ce-i trebuie: talent, viteză, viziune, pasă finală şi şut.

Ca mijlocaş, eşti un norocos dacă ai 3 dintre aceste calităţi, însă el le are pe toate! Este cel mai bun jucător din lume şi cred că istoria îl va consemna ca pe unul dintre cei mai valoroşi din toate timpurile. Îl admir de foarte mult timp, îmi place tot ce face!" a spus Lampard conform News of the World.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  02 August 2009, 16:58
Postat de pe 15 Martie 2009, 14:44

cred ca era drogat cand a dat declaratia asta...

100% ... kaka e cel mai bun jucător de fotbal, Cu greuse va mai naşte un asemenea JucĂtor;).

 •  18 Martie 2009, 16:28

cristiano ronaldo e nr 1,pe 2 messi 3ribery

 •  16 Martie 2009, 05:47
Postat de pe 15 Martie 2009, 16:23

...cata dreptate are lampard......multzi ar vrea un caracter ca a lui kaka...shi are o personalitate speciala..shi in primul rand a avut de castygat datorita credintzei lui.....Dumnezeu te ajuta daca ii ramai fidel........shi kaka nu s-a departat niciodata de la EL...

Credinta lui dumnezeu. Bwahahahaha terminati cu baliverne deastea pe aicea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează