INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE

Fabulos! Soacra i-a făcut „surpriza” fotbalistului român și i-a distrus tricoul cu Beckenbauer: „«Uite ce ți-am pregătit, ca să poți să-l porți pe stradă»”

Franz Beckenbauer
Franz Beckenbauer

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 11:24 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 11:59

Lajos Sătmăreanu (79 de ani), fostul fundaș dreapta de la Steaua și echipa națională, are o poveste incredibilă cu tricoul lui Franz Beckenbauer, legendarul fotbalist și antrenor german decedat duminică, la 78 de ani. 

Lajos Sătmăreanu l-a întâlnit pe Franz în 1971/1972, când Steaua a jucat în Cupa Cupelor cu Bayern. Nemții se calificau atunci mai departe după 0-0 la Munchen și 1-1 la București.

Așa ceva nu s-a mai văzut în fotbal! » TOP 5 cele mai tari goluri marcate de legendarul Beckenbauer
LEGENDĂ
Așa ceva nu s-a mai văzut în fotbal! » TOP 5 cele mai tari goluri marcate de legendarul Beckenbauer

Sătmăreanu a făcut schimb de tricouri cu Beckenbauer, însă a avut parte de o „surpriză” șocantă din partea soacrei, care i-a scos cu cuțitul numărul de pe tricoul primit de la Beckenbauer!

Lajos Sătmăreanu, poveste incredibilă cu tricoul lui Beckenbauer

„Din păcate, nu mai am tricourile lui Johan Cruyff și Franz Beckenbauer. După ce m-am căsătorit, mama soacră s-a mutat cu noi și mi-a făcut o mare surpriză într-o zi, când m-am întors acasă din cantonament. Cu lama a scos frumos numerele din spate și mi-a spus: «Uite ce ți-am pregătit, ca să poți să le porți pe stradă». 

Materialul era deosebit. Nu i-am spus că a stricat totul, l-am folosit ca pijama”, a declarat Lajos Sătmăreanu, potrivit Steaua TV.

Cornel Dinu, tulburat de vestea morții lui Beckenbauer

Cornel Dinu, fotbalistul român care s-a asemănat cel mai mult cu Franz Beckenbauer, a fost tulburat de vestea decesului Kaizerului.

„Știam de problemele medicale care îl încercau liniștitul său Salzburg. Am avut ocazia să joc împotriva lui, m-am inspirat din jocul său. Cred că am fost primul apărător după el care pleca cu mingea la picior din defensivă. M-am inspirat întotdeauna de la el. L-am admirat în celebra finală din 1966, când a terminat cu umărul bandajat și totuși a ținut să încheie meciul în picioare, pe teren. 

A fost de o eleganță extraordinară și ca jucător, și ca antrenor, dar și în postura de conducător. M-am întâlnit cu el față în față pe 4 martie 1990, când naționala României a jucat acel meci de caritate cu Bayern Munchen, partidă organizată de Ion Țiriac. Era un tip de o eleganță deosebită, de o modestie ieșită din comun în ciuda colosului care a fost pe teren”, a spus Cornel Dinu, pentru GSP.

VIDEO. Imagini din viața legendarului Franz Beckenbauer

Citește și:

Mircea Lucescu, la dispariția lui Franz Beckenbauer: „Am schimbat tricoul cu el în 1970. Nu pot uita acel număr 4. Balet, nu fotbal. Și ce caracter avea!”
S-A STINS BECKENBAUER
Mircea Lucescu, la dispariția lui Franz Beckenbauer: „Am schimbat tricoul cu el în 1970. Nu pot uita acel număr 4. Balet, nu fotbal. Și ce caracter avea!”
Cât de mare a fost Franz Beckenbauer: „A reprezentat tot ce e mai frumos în fotbal!” + mesajul transmis de Messi
LEGENDĂ
Cât de mare a fost Franz Beckenbauer: „A reprezentat tot ce e mai frumos în fotbal!” + mesajul transmis de Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  10 Ianuarie 2024, 08:26

duta, fie-ti mila de ''procuror'', nu-l mai rusina, de la vladica pina la opinca si de la ala cu tita-n gura pin-la cel cu barba sura stiu ca protectia miinii cu esarfa a fost in '70 nu in '66! cit despre dinu la bayern, e delir curat, niciodata nu a fost vorba de asa ceva! ce sa faca nemtii cu el in '79 cind avea, deja, 31 de ani??? cit despre asocierea stilurilor de joc intre cei doi, e curata jignire pt marele disparut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează