INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Fulgerat pe placă la surfing în Bali! Un fost internațional belgian a murit într-un mod tragic 

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 16:25

Denis Andre Dasoul a avut o ultimă vacanță tragică. Fost internațional belgian U19, cu 2 selecții, ex-mijlocașul de 34 de ani a fost lovit de un fulger, în timp ce făcea surfing în largul Insulei Bali.

Adus în Italia de Perugia de la Standard, în 2001, Dasoul n-a reușit să debuteze în Serie A, nici în prima ligă belgiană cu Genk, din cauza accidentărilor, și s-a transferat în Austria, unde a prins 26 de jocuri la Schwarz-Weiß Bregenz SW.

Și-a încheiat cariera în Serie D italiană în 2001, după treceri succesive pe la Este, Bolzano, Jesolo și Torres, și s-a dedicat surfingului până la sfârșitul tragic. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  07 Noiembrie 2017, 01:20

Angajatul care impacheteaza peste pe nume de scena Daniel Scorpie, mai mult ca sigur ca are ceva norma si pe la Cancan sau Libertatea, ca altfel nu se explica similitudinile dintre postarea lui (articol crede doar el ca ar fii) si postarile din cele 2 ziare mai sus amintite. Ca sa fie in ton cu politica ziarului, a pus titlu bombastic de tip clickbait: "Un fost internațional belgian a murit într-un mod tragic". Cand lumea da sa citeasca si continutul celor 8 randuri de postare, are un soc imens: marele fost international belgian al lui Daniel Scorpie, are de fapt 2 selectii (mai mult ca sigur ca si alea ca rezerva intrat prin ultimele secunde pentru trecerea timpului) la...... echipa U19. Este de laudat faptul ca Daniel Scorpie s-a documentat pentru noi si ne-a adus aminte de marile cluburi legendare pe la care a jucat marele fost international belgian: Schwarz-Weiß Bregenz SW, Este, Bolzano, Jesolo și Torres.

brifcor
brifcor  •  06 Noiembrie 2017, 18:05

Draga Daniel, fulgerul se produce DOAR între nori. Asa ca nu are cum sa omoare pe cineva aflat la suprafata pamântului. Era probabil vorba de un trasnet...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează