INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Furiosul Bielsa a izbucnit la conferință: "Vă analizez de 30 de ani pe voi, ziariștii! Obiectivul vostru este să ne divizați"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 14:06

Antrenorul argentinian al lui Lille a ținut un speech de peste 15 minute. "Nu știți să interpretați datele. Căutați conflicte acolo unde nu există".

Marcelo Bielsa, 62 de ani, divinizat și considerat un profet în lumea fotbalului, dar având un caracter extrem de dificil, a început la Lille cu un super 3-0 în fața lui Nantes. După, o cădere inexplicabilă și două înfrângeri la rând: 0-3 la Strasbourg și 0-2 acasă cu Caen. Și primele semne de întrebare au apărut.

Vineri, la conferința de presă, argentinianul a erupt când jurnaliștii au vrut să afle dacă desele accidentări ale jucătorilor nu au fost declanșate de suprasolicitarea din timpul pregătirii de vară.

"Iertați-mi vanitatea, dar vă analizez de 30 de ani pe voi, ziariștii! De 30 de ani vă interpretez intențiile și am aflat deja cine vrea într-adevăr să discute despre fotbal și cine nu vrea. Chipul și gesturile sunt indicatori exacți", a atacat Bielsa într-un monolog de peste 15 minute.

"Când nu aveți informații, le fabricați!"

"Nu știți să interpretați datele. Căutați conflicte acolo unde nu există. Când nu aveți informații, le fabricați, încercând să puneți membrii unui grup în tabere separate, să-i transformați în inamici pe fotbaliști și antrenori.

Iar eu voi face tot ce pot pentru a evita ca un jurnalist să reușească acest lucru. Obiectivul vostru este să ne divizați, ceea ce e distructiv", a mai spus faimosul tehnician sud-american. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1542522832457492
Marica Marius Cristian  •  27 August 2017, 11:43

Cam are dreptate domnul antrenor , presa sportivă din ziua de azi se ocupă cu can canuri și știri senzationale , 70% din ziariști fac muncă de cercetare pe net nu pe terenurile de sport, ca să nu mai zic că nici nu suportă să fie criticați vezi titlul articolului

1845143592365840
Stelian Trandafirescu  •  26 August 2017, 15:49

ce mult semana ce a spus ergentinianul despre media franceza cu o parte a mediei noastre...urrraaa,suntem in europa fotbalistica.din pacate nu a performantelor{sic}

Vezi toate comentariile (2)
Comentează