INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL POATE JUCA AICI

"Galacticii" aterizează pe Marte!

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Real Madrid are de înfruntat diseară, în afara adversarilor de la Xerez, şi un teren infect. "Terenul e lamentabil, nedemn de Primera şi periculos", s-a plîns atacantul Bermejo de starea gazonului de pe "Jerez de la Frontera".


Totuşi, antrenorul "albilor" Manuel Pellegrini nu crede că, în cazul unui rezultat negativ, terenul nu poate fi un alibi: "Victoria e obligatorie. Jucătorii nu trebuie să se gîndească deloc la meciul cu Lyon din Champions League". Real va putea conta pe Cristiano Ronaldo, revenit după suspendare, dar nu şi pe Guti, victima unei leziuni musculare.

 

Viceliderul din Primera, aflat la 5 puncte în spatele Barcelonei, joacă diseară de la ora 21:00, în direct pe Digisport, în deplasarea de la Xerez, ultima clasată cu doar 11 puncte şi 12 goluri marcate în 21 de etape.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează