INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

"Galata n-are un Hagi" » Record egalat de eşecuri: 10

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 februarie 2011 22:39

După 0-1 cu Gaziantep, cotidianul Fotospor explică de ce echipa din Istanbul nu are rezultate

Încă un pas înapoi pentru Galata lui Hagi: 0-1 la Gaziantep şi recordul de eşecuri al roş-galbenilor într-un campionat a fost egalat. 10 înfrîngeri, ca şi în 2003-2004, dintre care 6 de cînd antrenor e fostul mare "decar" Cim Bom.

Fotospor ştie de ce echipa din Istanbul nu îşi revine: "Galatasaray n-are un Hagi". Şi explică: "Să ne amintim perioada în care juca Hagi. Nu alerga mult şi nici nu era un mare luptător. Dar avea execuţii decisive. Ori înscria un gol, ori pasa decisiv. Dacă nu, îşi motiva echipa. Dacă nu, îşi demoraliza adversarii. Dacă nu, se certa cu arbitrul. Pentru toate aceste lucruri şi pentru inteligenţa sa pe teren, Hagi este atît de iubit".

Cu Hagi (foto) doar pe bancă şi cu Stancu, Zapata (gol printre picioare) şi Culio 90 de minute pe gazon, Galata a pierdut a 3-a oară în 2011 (7 meciuri, inclusiv în Cupă).


STRANIERI. Rădoi, brutal şi eliminat
Al Hilal a învins cu 2-1 pe Al Wahda în Arabia Saudită, dar Mirel Rădoi n-a terminat meciul pe teren. Deseori faultat în această partidă, românul s-a răzbunat pe un adversar, lovindu-l peste picioare (fără minge) în minutul 71. A fost eliminat imediat! "A fost cel mai lovit jucător de pe teren, au fost zece atacuri brutale împotriva lui şi el a ripostat o dată. Se mai întîmplă. Ce, e joc de domnişoare? E fotbal!", a spus Cosmin Olăroiu pentru sport.ro.

STRANIERI. Marica, iar accidentat
Lui Ciprian Marica îi merge din rău în mai rău la Stuttgart. Îndepărtat din lot de antrenorul Labbadia, "tricolorul" a suferit o nouă accidentare la gleznă, sîmbătă, la antrenament: "Mi s-a umflat puţin, nu-i ceva grav". Săptămîna aceasta, el va avea o întrevedere cu Labbadia şi cu şefii clubului pentru a explica declaraţiile din ultimul timp, cînd s-a plîns că nu e folosit unde poate da cel mai bun randament şi a pus problema unui transfer la vară.

FRANŢA. Egal la Paris
Loţi Boloni a reuşit cu Lens un 0-0 pe terenul lui PSG (locul 4), acolo unde pierduse cu 5-1 în ianuarie, la debutul din Cupă. "Am fi putut să cîştigăm şi am fi meritat victoria într-un meci în care nu ni s-a dat un penalty şi în care gazdele au scăpat fără un cartonaş roşu", s-a plîns antrenorul, adăugînd: "Văd deja un progres în jocul echipei mele. Sîntem pe drumul cel bun". Lens e pe locul 19, penultimul, dar la un singur punct de evitarea retrogradării.

BRAZILIA. Se retrage Ronaldo?
La 34 de ani şi 5 luni, Ronaldo ar putea renunţa la fotbal. Acum, nu în decembrie, cînd i se încheie contractul cu Corinthians. Furios, apoi dezamăgit de reacţia agresivă a fanilor din Sao Paulo, care au cerut să fie concediat de club şi au atacat echipa cu pietre după eliminarea din Copa Libertadores, "grăsuţul" ar vrea să se retragă imediat, potrivit presei din Brazilia.

ANGLIA. Operă de artă
Wayne Rooney a marcat un gol fenomenal sîmbătă, decisiv în derbyul Man. United - Man. City (2-1): o "foarfecă" de senzaţie la vinclu. "Cel mai frumos gol văzut de mine pe Old Trafford", a declarat managerul Alex Ferguson. Peste cele ale lui Best, Cantona, Beckham sau Cristiano Ronaldo. "E primul gol din «foarfecă» în carieră. Şi cel mai frumos", a spus Rooney. Reuşita sa a fost comparată cu cea a lui Pele din filmul "Drumul spre victorie".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
brod
brod  •  14 Februarie 2011, 11:11

o să mai scrieţi mult despre hagi-neantrenorul? lăsaţi-l în necazul şi greşelile lui... aşteptaţi să-l dea turcii afară şi, apoi, scrieţi despre lucrurile cu adevărat importante pe care le face la şcoala lui de fotbal. sigur, asta nu prea aduce rating, tiraj, parale...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Februarie 2011, 10:31

Cum s-a "accidentat" Mari(ci)ca? A alunecat in pe gheata cand iesea din masina?

praedator
praedator  •  14 Februarie 2011, 09:03

uite subiect de articol baieti.. Portuguesa - Sao Paulo 2-3 (legendarul Rogerio Ceni, iar a lovit in ciuda varstei sale si tinand cont ca joaca pe postul de PORTAR!!! ramane unul dintre expertii loviturilor libere,iar ne-a incantat printr-un gol fabulos din lovitura libera ducand scorul la 0-2), oare unde se va opri?? la cate goluri??? sper sa treaca de cota 100 goluri marcate. 50% din lovituri libere e incredibil!!! perfermanta cam imposibil de egalat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează