INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Galata pregăteşte un transfer galactic pentru a cîştiga campionatul! Hagi îl vrea pe Benzema!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Karim Benzema nu se numără printre favoriţii lui Mourinho la Real Madrid şi ar putea părăsi Santiago Bernabeu în iarnă. Chiar dacă a avut o evoluţie apreciată în ultima etapă din Primera, contra lui Hercules, atacantului francez i s-a dat de înţeles că un loc de titular este imposibil de obţinut în acest moment.

Manchester United şi-a anunţat deja interesul pentru serviciile sale, în timp ce presa italiană a lansat zvonul unui posibil schimb cu Diego Milito de la Inter. Se pare însă că cele două variante nu sînt singurele pe care le are la dispoziţie fostul golgeter al lui Lyon.

Şi Galatasaray, echipa antrenată de Gheorghe Hagi, încearcă să-i convingă pe agenţii săi că Turcia nu ar reprezenta decît o pistă pentru relansarea carierei internaţionale a fotbalistului. În cazul materializării transferului, Hagi ar avea posibilitatea să lucreze cu un alt internaţional francez după ce, la precedentul său mandat, a insistat pentru achiziţionarea lui Franck Ribery de la FC Metz.

Karim Benzema, 23 de ani, evoluează din 2009 la Real Madrid, pentru care a marcat o singură dată în 8 apariţii în această stagiune.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
batranul_si_marea
batranul_si_marea  •  04 Noiembrie 2010, 16:45

Din surse sigure de printr-un WC al gazetei, am auzit ca Hagi ar fi contactat deja unul din agentii lui Stelios Parpas. Se anunta un mare transfer. De asemenea se pare ca Hagi s-a certat cu Pino, pe care l-a trimis la echipa a II-a. IN locul lui va fi transferat de urgenta Alexe, acest mare jucator care a dovedit de ce este in stare in ultimul meci cu celebra Gaz Metan.

valipavaloiu
valipavaloiu  •  04 Noiembrie 2010, 16:25

hai ma chiar asa... si astia de la Steoaia sperau sa-l dea pe Stancu :))))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Noiembrie 2010, 16:22

Pana acum Hagi i-a transferat pe Ronaldinho, Benzema, marele Tanase, si, evident, ultimul si cel mai bun dintre ei, Alexa. Oare nu a obosit saracul Hagi dupa "atatea transferuri" ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează