INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Galatasaray este aproape să dea lovitura iernii! Vrea să transfere un jucător de la FC Barcelona

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 20:16

Mijlocașul echipei FC Barcelona Arda Turan este foarte aproape de o revenire la Galatasaray Istanbul.

Potrivit publicației turce Fanatik, Turan a intrat din nou în atenția lui Galatasaray, care dorește să îl transfere în această iarnă. Aceeași sursă susține că internaționalul turc ar agrea această mutare, nefiind mulțumit la gruparea catalane din cauza faptului că nu prinde prea multe minute.

Președintele lui Galatasaray, Dursom Özbek își dorește foarte mult să îl transfere pe Turan, considerând că gruparea Cimbom are nevoie de un om cu experiența sa. De altfel, Galatasaray a fost foarte aproape să îl aducă în vară pe mijlocașul în vârstă de 30 de ani, însă transferul său a căzut.

Pe lângă Galatasaray, în presă turcă s-a mai vorbit și de interesul lui Fenerbahce pentru Turan, portalul Mynet anunțând în urmă cu câteva săptămâni că mijlocașul turc se află în vederile conducerii "canarilor galbeni".

Arda Turan a venit la FC Barcelona în iulie 2015 după patru sezoane petrecute la Atletico Madrid, catalanii plătind în schimbul său 34 de milioane de euro.

Internaționalul turc mai are contract cu Barca până în iulie 2020. El a mai evoluat și la Galatasaray timp de 6 sezoane, club la care a activat de la vârsta de 13 ani.

55 de partide în toate competițiile a bifat Turan în 2 sezoane petrecute la Barcelona reușind 15 goluri și 11 pase de gol

16 goluriîn 100 de partide a înscris Turan pentru naționala Turciei, pentru care a debutat în 2006

Surse: sport-english.commundodeportivo.combolavip.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează