INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

GALERIE FOTO Borriello a sărit să bată poliţiştii elveţieni din cauza fostei iubite

Belen Rodriguez continuă să-i dea bătăi de cap lui Borriello +43   FOTO
Belen Rodriguez continuă să-i dea bătăi de cap lui Borriello

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 februarie 2012 14:59

Călătorie de coşmar făcută recent de Marco Borriello în Elveţia. Plecat în Ţara Cantoanelor pentru a-şi rezolva cîteva probleme personale, atacantul împrumutat de Juventus de la AS Roma s-a trezit cu poliţia pe cap. Nu-i venea să creadă cînd a fost oprit şi somat să achite o amendă de 800 de franci, circa 650 de euro.

”Nu este posibil aşa ceva. Nu plătesc pentru că nu am de ce. Nu am încălcat nici o regulă”, s-a apărat italianul. Ba, cum oamenii legii insistau să dea banii, altel urma să fie condus la secţie, el s-a înfuriat mai tare şi a devenit agresiv, în special cînd poliţiştii l-au împiedicat să urce în maşină: ”Nu vă atingeţi de mine că nu ştiu ce se întîmplă!”.

Finalmente, după verificări, s-a aflat de unde figura amenda. Între 2004 şi 2008, Borriello a avut-o ca iubită pe Belen Rodriguez. Cu puţin timp înainte de despărţire, frumoasa argentiniancă a dat o fugă în Elveţia la bordul unui Mini Cooper făcut cadou de fotbalist. Ea a depăşit viteza legală şi a fost sancţionată, dar a părăsit ţara fără să achite suma.
Paguba a picat pe capul jucătorului, care habar nu avea ce-l aşteaptă. Culmea, Belen are şi acum maşina cu pricina. Mai mult, în Italia a adunat amenzi de 6.000 de euro, suportate în 2011 tot de el!

Vezi jos mai multe imagini cu Belen Rodriguez (foto: allstarpics, tvshark, livincool, todapasion).

Marco (29 de ani) şi Bellen (27 de ani) au format una dintre perechile la modă în Italia. Model, prezentatoare, animatoare şi actriţă, ea este din decembrie 2008 împreună cu Fabrizio Corona, cunoscut fotograf şi personalitate media în Peninsulă.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează