INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NUNTĂ MESSI

GALERIE FOTO Imagini de la nunta anului » Messi și Antonela s-au căsătorit la Rosario + de ce a surprins apariția lui Pique

FOTO: Reuters +15   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2017 09:31

Nunta anului a avut loc în Argentina. Leo Messi, 30 de ani, și Antonela, 29, s-au căsătorit vineri seară într-o ceremonia fastuoasă la Rosario, orașul lor natal.

Se știu de-o viață. Din 1992. Avea doar cinci ani Messi când a văzut-o prima oară pe Antonela Roccuzzo la Rosario. A cunoscut-o prin Lucas Scaglia, cel mai bun din copilărie al lui Leo, și el fotbalist. Sunt împreună de un deceniu și au doi băieți: Thiago (5) și Mateo (2). Iar vineri seară, s-au căsătorit.

60 de invitați au avut Leo și Antonela la nunta lor

Fără Diego, Pep și Lucho

Pentru ei, nunta nu se putea desfășura decât în Rosario natal, înconjurați de prieteni. Actuali și foști coechipieri de la Barcelona și "națională", sportivi și actori argentinieni. Dar fără Pep Guardiola și Lucho Enrique. Și, mai ales, fără Diego Maradona.

Au ales ca hotel Pullman City Center, un complex de cinci stele aflat nu departe de cartierul Las Flores, locul unei bande de traficanți de droguri, Los Monos.

Rochia albă de dantelă

Ceremonia civilă a început la ora 19:00, încheindu-se la 20:15, când Leo și Anto au apărut pe covorul roșu din fața hotelului. Superba ei rochie albă de dantelă cu trenă, creată de stilista catalană Rosa Clara, a atras atenția imediat, mai mult decât certificatul de căsătorie.

Un mic sărut a fost prea puțin pentru jurnaliștii veniți din lumea întreagă pentru ei. Și s-au sărutat iar și iar. Sărutul care îi face cei mai fericiți oameni din lume.

157de jurnaliști din toată lumea au fost acreditați

Neymar și Pique au refuzat presa

O parte dintre invitați au ieșit și ei să salute presa. Xavi Hernández, Luis Suárez, Carles Puyol și Samuel Eto'o. Apoi, Cesc Fábregas, Ezequiel Lavezzi, Sergio Aguero, Jordi Alba, Sergio Busquets, Maxi Rodríguez, Sergio Romero, fostul tenisman Guillermo Coria și actorul Nico Vázquez.

Potrivit Ole, Neymar nu a dorit o întâlnire cu ziariștii. Nici el, nici Gerard Pique, venit în Argentina alături de Shakira, cea despre care s-a scris în Spania că nu va veni la nuntă.

Donații pentru fundație

Petrecerea a început imediat la același hotel Pullman ("închis" pentru nunta lui Messi). Nu a putut asista niciun reporter. Au intrat doar un fotograf și un cameraman, care semnaseră înainte un contract de confidențialitate.

Invitații nu au oferit tradiționalele cadouri de nuntă. În locul lor, au făcut donații "Fundației Leo Messi", care se ocupă cu evenimente caritabile. Ajutând în special copiii din zonele defavorizate. 

300 de polițiști au asigurat securitatea ceremoniei

12avioane charter i-au adus pe invitați la Rosario

"Trăiască mirii. În sfârșit, iată ziua în care Messi a înscris cel mai important gol. Leo a spus DA și s-a însurat cu Antonela Roccuzzo"Olé, cotidian argentinian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
218734388570756
Emil Yan  •  02 Iulie 2017, 03:20

"Invitații nu au oferit tradiționalele cadouri de nuntă. În locul lor, au făcut donații "Fundației Leo Messi", care se ocupă cu evenimente caritabile. Ajutând în special copiii din zonele defavorizate." serios ? dupa ce nu si-a platit taxele aferente la statul spaniol in valoar de milioane de euroi (altii nici intr-o viata intreaga nu poate castiga cat e impozitul lui Messi), acum se gandeste ca poate aduna niste banuti de la vedete pentru copiii saraci din lumea asta varza. Deci, el nu mai are bani din salariul sau imens sa doneze saracilor copchii, sau cum ? Numai *** pe lumea asta, va vede Dumnezeu, v-a intins degetzelul si voi ii luati intreaga mana, ba mai mult...totul !!! nu pot sa cred...am fost fan Messi dar de acum nu mai sunt...s-a terminat 'telenovela'.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red_panzer
red_panzer  •  01 Iulie 2017, 11:24

o fi avut sarmale la meniu ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează