INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  THE BEST FIFA FOOTBALL AWARDS

GALERIE FOTO Premiile FIFA pe 2017 » Cristiano Ronaldo a luat marele trofeu: "E un moment extraordinar pentru mine" + Cum arată cel mai bun ”11” al anului

Foto: Guliver/GettyImages +22   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 23:27

În gala FIFA din această seară, la Londra, Cristiano Ronaldo a fost desemnat fotbalistul anului pentru al doilea sezon la rând. 

Voturile pentru acest trofeu au venit din partea selecționerilor, căpitanilor echipelor naționale, ziariștilor și publicului. Ronaldo a câștigat în fața lui Messi și Neymar.

"Vă mulțumesc pentru că m-ați votat. Vreau să le mulțumesc celor de la Real Madrid pentru suportul acordat tot anul. 

E un moment extraordinar pentru mine. Le mulțumesc tuturor fanilor din toată lumea și îi apreciez. Sunt atât de fericit, vă mulțumesc foarte mult și vă doresc o seară bună", a spus Cristiano Ronaldo, în momentul decernării trofeului.

Celelalte premii oferite în această seară:

  • Cea mai bună jucătoare a anului: Lieke Martens
  • Cel mai bun antrenor: Zinedine Zidane
  • Cea mai bună antrenoare: Sarina Wiegman
  • Cel mai bun portar: Gianluigi Buffon
  • Suporterii anului: fanii lui Celtic
  • Premiul fair-play: Francis Kone (26 de ani, atacant din Togo sub contract cu cehii de la FC Zbrojovka, pentru că și-a salvat un adversar pe teren VIDEO)
  • Cel mai bun prim ”11” al anului:  Buffon - Dani Alves, Bonucci, Sergio Ramos, Marcelo - Toni Kroos, Andres Iniesta, Luka Modrici -  Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar

Printre invitații de marcă ai galei s-au aflat Ronaldo, Maradona sau Frank Lampard.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  24 Octombrie 2017, 16:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  24 Octombrie 2017, 08:19
Postat de onduku pe 24 Octombrie 2017, 00:53

Ce cauta Iniesta acolo? Sa zicem ca Neymar pentru perioada PSG dar nici ala nu merita. Cineva de la Real sau Juventus, da. Dybala de exemplu..

Ce comentariu.. Doamnee, cica Neymar pt perioada de la PSG (adica 2 luni) :)))))))) sau Ce cauta Iniesta? :)))))))) Prost mai esti bai Ondukule, vai steaua ta..

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  24 Octombrie 2017, 01:49

Dupa caderea zidului berlinului si enclavizarea estului europei de catre capitalistii din vest Liga Campionilor a fost castigata din 91 pina in prezent numai de vestici . Ultima castigatoare a estului a fost red star belgrade . Repet . Cea mai mare plasa din istoria mondiala au luat-o muncitorii din est dupa ce li s-au inchis fabricile si au uschit-o in vest sa spele geamurile la gilette .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează