INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

GALERIE FOTO Primele reacții după plecarea lui Arsene Wenger » Jurgen Klopp și Cesc Fabregas, mesaje emoționante: "Sper să am ocazia să îi spun asta față în față"

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 13:42

Arsene Wenger și-a anunțat plecare de la Arsenal după 22 de ani, iar reacțiile din partea colegilor sau a foștilor elevi au început să apară imediat.

Jurgen Klopp a fost prima personalitate importantă care a ținut să își manifeste gratitudinea pentru omul și antrenorul Arsene Wenger

"Nu mi-a venit să cred când am auzit asta de dimineață. Am fost surprins de această decizie, dar trebuie să i-o respectăm cu toții. Pot spune că a fost și încă este una dintre cele mai influente personalități din fotbalul mondial. Are o carieră fantastică în spate și o personalitate pe măsură.

Sunt lucruri care se schimbă peste noapte, iar el a reușit să rămână timp de 22 de ani într-un singur loc. Întotdeauna i-am admirat munca, a fost un geniu. M-a inspirat. Sper să mai am ocazie să mă întâlnesc cu el și să îi spun lucrurile astea față în față".

Cesc Fabregas, favoritul lui Wenger

Cesc Fabregas, actualmente la Chelsea, a fost unul dintre jucătorii de suflet ai francezului. 

"Wow. Nu m-am așteptat la asta, dar e încă o demonstrație a caracterului acestui om. Nu voi uita niciodată sprijinul pe care mi l-a oferit și toate lucrurile pe care le-am învățat de la el. A avut încredere în mine din prima zi, a fost ca un tată pentru mine. Arsene, meriți tot respectul și toată fericirea din lume".

 Conducerea lui Arsenal e recunoscătoare

Stan Kroenke , acționarul majoritar al "tunarilor", îi mulțumește lui Wenger pentru întreaga activitate.

"Aceasta este una dintre cele mai dificile zile din carieră. Unul dintre principalale motive pentru care am investit la Arsenal a fost Arsene Wenger și toată filosofia construită de el. Nimeni nu va mai reuși vreodată să îi egaleze longevitatea. Îi vom fi veșnic recunoscători. Toți iubitorii fotbalului ar trebui să aibă aceeași atitudine".

"Este omul care a schimbat întreaga față a fotbalului. Îi datorăm atât de multe lucruri. Într-un fel mă bucur că a decis asta. Nu mai suportam să văd cum e criticat după fiecare meci"Neil Warnock, antrenorul lui Cardiff City. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
putregaiu
putregaiu  •  20 Aprilie 2018, 16:20
Postat de dinamo_fan pe 20 Aprilie 2018, 15:07

o cupa si o supercupa. din 2005 incoace...ma mir ca au avut oamenii aia atata rbdare cu el. Unai Emery e concediat dupa ce a luat vreo 7 trofee in 2 ani.

Invata sa numeri!

tipsy
tipsy  •  20 Aprilie 2018, 15:12

A luat 3 cupe in ultimii 4 ani. Arsenal nu se poate compara dpdv financiar cu celelalte echipe. Nu ca n`ar avea bani, dar nu`i investeste. Fanii lor viseaza cai verzi pe pereti. Sansa lor la titlu a fost in sezonul in care a luat Leicester, dar n`a fost sa fie.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Aprilie 2018, 15:07
Postat de rva4 pe 20 Aprilie 2018, 14:22

Longeviv, da. Performante..... De aproape 15 ani fără un trofeu....

o cupa si o supercupa. din 2005 incoace...ma mir ca au avut oamenii aia atata rbdare cu el. Unai Emery e concediat dupa ce a luat vreo 7 trofee in 2 ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează