INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-2 (ÎN TUR 2-1)

GALERIE FOTO Scenografie specială pregătită de fanii lui Real Madrid

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 21:43

Fanii madrileni au pregătit o scenografie specială înaintea returului semifinalei Ligii Campionilor contra lui Bayern Munchen. 

Real Madrid e aproape de o performanță istorică: a 3-a finală consecutivă de Liga Campionilor. Fanii spanioli au marcat acest moment cum se cuvine, cu o scenografie specială.

"Ne apărăm tronul, obținem gloria! Drumul spre Kiev continuă", a fost mesajul afișat în jurul imaginii lui Cibele, zeița naturii și a fertilității la romani. 

Un alt mesaj din peluza madrilenă a fost: "Mergem până la căpăt. Hai Real!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bombon
bombon  •  02 Mai 2018, 00:00

Trebuia sa intrebati pe cineva care stie spaniola daca tot v-ati apucat sa traduceti mesajul. E greu cu limbile astea pe care le "stie" toata lumea!

nebraska
nebraska  •  01 Mai 2018, 22:36

A peluzei pra:))))))))))))))))))))))))) a fost mai reusita:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează