INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LANSARE

GALERIE FOTO Ultima nebunie lansată în fotbalul mondial » Ce conține mingea de la Mondialul din Rusia

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 19:34

Adidas Fotball a lansat astăzi mingea oficială pentru Cupa Mondială FIFA 2018 organizată în Rusia, Telstar 18.

Telstar 18 este o reinterpretare a primei mingi adidas pentru Cupa Mondială FIFA, Telstar, lansată în 1970 în cadrul campionatului din Mexic. Numele original provine din poziționarea sa ca „Star de televiziune’’. Este prima minge decorată cu pentagoane negre, care a schimbat design-ul din fotbal pentru totdeauna, modelul fiind conceput pentru a se evidenția pe ecranele alb-negru ale televizioarelor.

Mingea a trecut prin teste ample, pentru a avea siguranța că răspunde nevoilor celor mai buni jucători de fotbal din lume. Importanți jucători ai echipelor naționale și celor mai mari cluburi din lume, precum Argentina, Columbia, Mexic, Manchester United, Juventus, Real Madrid și Ajax, au fost implicați în procesul de testare a mingii.

MAREA INOVAȚIE: CIP INTEGRAT!

Telstar 18 dispune de un cip NFC inserat – prima dată când se utilizează un cip în realizarea unei mingi oficiale de fotbal – și la momentul actual devine cea mai inovativă minge a Campionatului Mondial. Cipul facilitează consumatorilor interacțiunea cu mingea folosind un smartphone. În momentul interacțiunii, fiecare minge generează un cod unic, oferind conținut și informații exclusive pentru utilizator. Experiența personalizată și localizarea permit afișarea detaliilor specifice fiecărei mingi și le oferă utilizatorilor acces la provocări la care pot participa până la începutul Campionatului Mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  09 Noiembrie 2017, 22:50

"Importanți jucători ai echipelor naționale și celor mai mari cluburi din lume, precum Argentina, Columbia, Mexic, Manchester United, Juventus, Real Madrid și Ajax, au fost implicați în procesul de testare a mingii." - de la fcsb nimeni? Nici macar studentul trecut pe la jilava?

para.para
para.para  •  09 Noiembrie 2017, 22:47

Si eu care credeam ca mingea de la Mondialul din Rusia contine poze cu fcsb si becali decupate din hartia de impachetat peste.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  09 Noiembrie 2017, 22:32

Bine ca nu conține cristale Swarowski

Vezi toate comentariile (3)
Comentează